ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

«Η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28%»

Στέφανος Κασσελάκης
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης για Γιάννη Λοβέρδο: «Tο ''τσαλάκωμα'' στοιχείων της ΡΑΕ έχει τη σημασία του», σχολιάζει δηκτικά για την αδιανόητη πράξη του on camera

«Όσο κι αν τσαλακώσουν τα στοιχεία της ΡΑΕ, η αλήθεια δεν αλλάζει για την έκρηξη στις τιμές του ρεύματος που επωμίζονται οι πολίτες» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως σχολίασε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «όμως σαν πράξη το "τσαλάκωμα" στοιχείων έχει τη σημασία του»

«Η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28%. Θα ηττηθεί μόνο όταν ηττηθούν» σημειώνει με νόημα ο Στέφανος Κασσελάκης καυτηριάζοντας την κίνηση του Γιάννη Λοβέρδου να τσαλακώνει Live τα στοιχεία της ΡΑΕ που του παρουσιάζει ο Γιώργος Καραμέρος.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ εκτός εαυτού, έφτασε στο σημείο να σκίσει το χαρτί που αποκάλυπτε την κατάσταση στη χώρα μας, σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές. 
 
«Είστε ψεύτης, είναι ένα χαρτί για πέταμα, δεν λέει τίποτα» είπε εκνευρισμένος ο Γιάννης Λοβέρδος επειδή τα στοιχεία έδειχναν ότι η τιμή της κιλοβατώρας στην Ελλάδα είναι σχεδόν τρεις φορές πιο ακριβή σε σχέση με την Ισπανία. Κάτι που ομολογείται από παντού και γιαυτό έχει γίνειμκοινός τόπος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: