ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βρετανία: Παρά την κατρακύλα ταπί και ψύχραιμοι!

Σιωπηρή ανησυχία επικρατεί στο Λονδίνο, παρά τις εφησυχαστικές δηλώσεις για την στερλίνα!

Κινητοποίηση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα - Πτώση 14,6% υπολογίζεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών!


Τράπεζα της Αγγλίας: Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Αναμένουμε κάποια αστάθεια μέχρι την προσαρμογή, αλλά υπάρχουν υψηλής ποιότητας περιουσιακά στοιχεία στις τράπεζές μας. Μπορούμε να συνεχίζουμε να δανείζουμε επιχειρήσεις και νοικοκυριά και να εγγυηθούμε αυξημένη ρευστότητα στη λίρα και σε ξένα νομίσματα, δηλώνουν οι διαχειριστές της οικονομικής κρίσης που ξέσπασε στη Βρετανία.

Και στη γλώσσα του τζόγου των... Χρηματιστηρίων  της τσόχας, μένουν ταπί και ψύχραιμοι!

Το χρηματιστήριο του Λονδίνου: Άνοιξε με απώλειες άνω του 7%, με τις βασικές τραπεζικές μετοχές να κατακρημνίζονται κατά 30%. Ο γερμανικός δείκτης DAX ξεκίνησε με πτώση κατά 9,94%, ενώ το χρηματιστήριο του Παρισιού υποχώρησε σχεδόν κατά 8% στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης.

Επίσης σοκ καταγράφηκε στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια κατά την έναρξη των συναλλαγών σήμερα, μετά την επικράτηση του στρατοπέδου υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα της Βρετανίας.



Χρηματιστήριο Αθηνών: Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 19,93%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 12,04%. Ενδεικτικό του κλίματος είναι και το γεγονός ότι καμία μετοχή δεν άνοιξε υψηλότερα. Η πτώση υπολογίστηκε στο 14,6%, λίγο πριν την 11η πρωινή ώρα Ελλάδας.

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Ο Φρανσουά Βιλερουά ντε Γκαλό, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δήλωσε σήμερα ότι οι αρχές έχουν «κινητοποιηθεί και είναι αποφασισμένες» μετά την ψήφο της Βρετανίας υπέρ του Brexit.

«Έχουμε κινητοποιηθεί και είμαστε αποφασισμένοι», δήλωσε σε συνέδριο ο Βιλερουά ντε Γκαλό, που είναι επίσης διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Γαλλίας, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει το βρετανικό δημοψήφισμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: