ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Διαψεύδει το Μαξίμου τους ισχυρισμούς Κουτσούμπα!

Αυτά που ο κ. Κουτσούμπας ισχυρίστηκε σήμερα, ότι ελέχθησαν από τον πρωθυπουργό στην μεταξύ τους συζήτηση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.


Όπως σημειώνουν, η κριτική του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση είναι γνωστή και σεβαστή.Το επί της ουσίας ερώτημα είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν στο θέμα της απλής αναλογικής, το ΚΚΕ θα είναι συνεπές με τις πάγιες θέσεις του.  

Ο Δημ. Κουτσούμπας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε «δεν μπορεί να κάνει αυτά που υποσχέθηκε ως αριστερά, για αυτό όσο μπορεί θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο και το σύνταγμα για να αφήσει κάτι ως αριστερή διακυβέρνηση, καθώς στα άλλα μέτωπα δεν θα μπορέσει να αλλάξει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: