ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Το Υπ. Οικον. έκανε δεκτή τροπολογία του Α. Ριζούλη

Περί αποκατάστασης μισθολογικής κατάταξης
Από το γραφείο του βουλευτή Αχαΐας Α. Ριζούλη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Ενημερώνουμε τους υπαλλήλους των ΟΤΑ ότι το Υπουργείο Οικονομικών έκανε δεκτή τροπολογία σύμφωνα με την οποία αποτρέπεται η μισθολογική κατάταξη υπαλλήλων Δ.Ε. με την ένταξη τους σε χαμηλότερη κατηγορία από αυτή που υπηρετούν σήμερα.

Συγκεριμένα η τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «Κύρωση της Ευρατομ για το σύστημα ιδίων πόρων της Ε.Ε.» ορίζει ότι:

«Υπάλληλοι που διορίστηκαν ή μετατάχθηκαν στη ΔΕ κατηγορία χωρίς απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά με απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή με τον απαιτούμενο από τις οικείες διατάξεις χρόνο εμπειρίας εξελίσσονται στα μισθολογικά κλιμάκια της Δ.Ε. κατηγορίας».

To θέμα είχε τεθεί στο βουλευτή Α. Ριζούλη, από υπαλλήλους του Δήμου Πατρέων, και γνωστοποιήθηκε στα αρμόδια Υπουργεία.

Διευθυτήθηκε επιτυχώς, στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους και της δημόσιας διοίκησης.

Επισυνάπτεται link με την τροπολογία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: