ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βουλή: Εγκαινιάστηκε η έκθεση για τον Α. Παπανδρέου

Απούσα η ηγεσία της Ν.Δ. Ήταν εκεί Ευ. Μεϊμαράκης, Γ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Τραγάκης και Δ. Σταμάτης
 Και το ΠΑΣΟΚ που αγάπησε, αλλά και το ΠΑΣΟΚ που αμφισβήτησε τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν χθες στα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος της Βουλής με θέμα «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, 1919-1996: προσωπική και πολιτική διαδρομή».
 
Τα εγκαίνια έγιναν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση. Παρέστησαν η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου, τα παιδιά του Γιώργος, Σοφία, Νίκος και Αντρίκος.

Ωστόσο ηχηρή ήταν η απουσία σύμπασας της Ν.Δ. από την εκδήλωση τιμής στον πολιτικό αντίπαλό της. Από τη Ν.Δ. δεν προσήλθαν ούτε ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης (ο μόνος που κατέχει πολιτειακό αξίωμα και απουσίασε...) ούτε οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής... Την υποβαθμισμένη εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέλαβαν ο πρ. πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι βουλευτές Γιάννης Τραγάκης και Δημήτρης Σταμάτης. Ακόμη ήταν ο πρ. πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας και ο πρ. υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

Υπουργοί και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Σε αντίθεση με τη Ν.Δ. η κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλ. Τσίπρας παρέστησαν και περιηγήθηκαν σε όλη την έκθεση. Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός έδειξε στον Γ. Παπανδρέου τις φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου όταν ήταν μωρό. Παρόντες ήταν πολλοί υπουργοί (Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Φίλης, Μάρκος Μπόλαρης) και βουλευτές (οι αντιπρόεδροι της Βουλής Τάσος Κουράκης και Γιώργος Βαρεμένος και οι Χρήστος Μπγιάλας, Θόδωρος Παραστατίδης, Νεκτάριος Σαντορινιός, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Νίνα Κασιμάτη, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Σωκράτης Βαρδάκης κ.ά.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: