ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΑΠΗ στο Θεατράκι


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση των τριών ΚΑΠΗ της Πάτρας.




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας/ΚΑΠΗ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων στο Θεατράκι της Μαρίνας, την περασμένη Τρίτη 21 Ιουνίου 2016.

Στην εκδήλωση οι κεντρικοί πρωταγωνιστές ήταν τα μέλη των τριών ΚΑΠΗ της πόλης μας, οι οποίοι παρουσίασαν με πολύ ενέργεια και κέφι μουσικοχορευτικά  δρώμενα, με ακούσματα των Θεοδωράκη και  Ξαρχάκου, έως χορευτικά από τόπους της πατρίδας μας, με την καθοδήγηση της χορωδού Πέννυς Γιαννοπούλου,  του υπεύθυνου του χορευτικού τμήματος του Δήμου Πατρέων Χρήστου Γιαννόπουλου και του μαέστρου της  BELLE  EPOQUE  Σταύρου Σακοράφα.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, που ήταν παρών στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει η τρίτη ηλικία και σε αυτό που βιώνει καθημερινά, ενώ δεν της αξίζει. Ζήτησε δε, από όλους να αντισταθούν στην υφαρπαγή των αυτονόητων δικαιωμάτων τους για καλύτερη ζωή.

Πέραν του πολιτιστικού χαρακτήρα της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδης αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά που γίνεται στους χώρους των ΚΑΠΗ, όπου ο σύγχρονος ρόλος τους  τα καθιστά κέντρα κοινωνικής και πολιτιστικής καθημερινής δράσης.

Ομάδες όπως η γυμναστική για άσκηση κι ευεξία, η εξοικείωση στις νέες τεχνολογίες και οι ομάδες ψυχοκοινωνικής στήριξης ηλικιωμένων με την συνδρομή του εξειδικευμένου  προσωπικού,  αγκαλιάζονται από εκατοντάδες μέλη των ΚΑΠΗ καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: