ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Διαβουλεύσεις Γαλλίας-Ιταλίας αύριο στο Παρίσι

ΕΕ: Να συντομεύσει τη διαδικασία εξόδου της η  Βρετανία


Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι αναμένεται στο Παρίσι αύριο Σάββατο για συνομιλίες με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ανακοίνωσαν τα Ηλύσια, στο πλαίσιο των εντατικών διπλωματικών επαφών μετά την απόφαση των Βρετανών να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την ΕΕ.


Στο μεταξύ, Να συντομεύσουν τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ «το συντομότερο δυνατόν» καλούν οι επικεφαλής των οργάνων της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Μάρτιν Σουλτς και Μαρκ Ρούτε, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που έδωσαναν σήμερα.

«Αναμένουμε τώρα από την κυβέρνηση της Βρετανίας να εκτελέσει την απόφαση αυτή του βρετανικού λαού το συντομότερο δυνατόν», έγραψαν οι πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και της ολλανδικής προεδρίας της ΕΕ Μαρκ Ρούτε.

«Είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις», προσθέτουν σε κοινή ανακοίνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: