ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Προγραμματισμός έργων για το 2017 απ' το ΠΕΑΚ Πάτρας

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, οι διοικήσεις των ΕΑΚ Κέρκυρας, Ναυπάκτου, Ιωαννίνων και Πάτρας, συναντήθηκαν στη Ναύπακτο παρουσία του γενικού γραμματέα αθλητισμού, όπου τέθησαν βασικές προτεραιότητες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



Κώστας Κόντης, Πρόεδρος ΠΕΑΚ Πάτρας.
Με αφορμή αυτή τη συνάντηση, μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ (Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο)  Πάτρας, Κώστας Κόντης.
 
«Έγινε μια συγκέντρωση των ΕΑΚ (Εθνικών Αθλητικών Κέντρων) την περασμένη Παρασκευή στη Ναύπακτο παρουσία του γενικού γραμματέα αθλητισμού όπου συμμετείχαν της Κέρκυρας, των Ιωαννίνων, της Ναυπάκτου και της Πάτρας. 


Η θεματολογία ήταν να προγραμματίσουμε κάποια έργα για το 2017, η κατάρτιση των κανονισμών λειτουργίας για να έχουμε κοινή πολιτική και λειτουργία, τα θέματα στελέχωσης, γιατί όπως ξέρετε είναι υποστελεχωμένα όλα τα ΕΑΚ, οι συμβάσεις με τις ανώνυμες αθλητικές εταιρίες που θα πρέπει να καταρτίσουμε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ενεργειακά ζητήματα, ρυθμίσεις προς τη ΔΕΗ που έχουμε οφειλές για να μπορέσουμε να τις διευθετήσουμε.

Εμείς θέσαμε σε πρώτη προτεραιότητα το θέμα της πυρασφάλειας του «Τοφάλου», η οποία ανέρχεται στις 250.000.

Δεύτερη προτεραιότητα, να μπορέσουμε να επισκευάσουμε το βοηθητικό του «Πεπάνου», γιατί φέτος μας έχουν ζητήσει την έδρα και ο Προμηθέας και η Παναχαϊκή που είναι δυο ομάδες της Α1 κατηγορίας και όπως καταλαβαίνετε έχουν αυξημένες ανάγκες και προπονητικές και αγωνιστικές, που σημαίνει ότι θα ‘χουμε πρόβλημα με τις ομάδες τις άλλες των υποδομών και των ερασιτεχνικών σωματείων, στα οποία τους είχαμε δώσει το στάδιο φέτος και αναγκαστικά θέλουμε και υποβάλλαμε σε πρώτη προτεραιότητα το αίτημά μας να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε αυτή τη βλάβη που έχουν οι δυο κολώνες του βοηθητικού, για να μπορέσουμε να βάλουμε εκεί τα ερασιτεχνικά σωματεία, να μη μείνουν έξω.

Ο γενικός ήταν θετικός. Βεβαίως πρέπει να δούμε και το οικονομικό μέρος. Υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα. Το ουσιαστικό ζήτημα είναι η χρηματοδότηση. Τώρα, αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Αν μας πουν ότι τα χρήματα υπάρχουν, μελέτη γίνεται, προχωράμε κατευθείαν σε επισκευή.


Τα ανοιχτά γήπεδα στο Έλος της Αγυιάς θα επισκευαστούν στο χώρο κολυμβητηρίου και θα καθαριστούν», είπε χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων ο κ. Κόντης.

Ως προς το ζήτημα της στελέχωσης, τόνισε, «ζητήσαμε άμεσα να υπάρξει λύση στο πρόβλημά μας. Το βάλαμε σε έντονο βαθμό. Πιέζουμε γιατί είναι εντονότατο το πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: