ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Στον Ισημερινό μετέβη ο υπ. Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος

Στον Ισημερινό ο Υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος - Οι συζητήσεις

O Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, πραγματοποίησε την Δευτέρα 27 Ιουνίου, επίσκεψη στον Ισημερινό. 


Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Υπουργό Συντονισμού κ. Ριβέρα Γιάνεζ και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Κοινωνικής Πολιτικής.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Έλληνα Υπουργού στη Χώρα αυτή.

Επισημαίνεται ότι, ο Ισημερινός την τελευταία δεκαετία επιχειρεί με επιτυχία ένα σημαντικό εγχείρημα εφαρμογής εναλλακτικών πολιτικών, που αμφισβητούν το νεοφιλελεύθερο παράδειγμα. Εφαρμόζει, μάλιστα, ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα κοινωνικής οικονομίας και έχει θεσπίσει ένα καινοτόμο Σύνταγμα με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.

Έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα θέματα αυτά και τις εκατέρωθεν εμπειρίες σχετικά με την προώθηση πολιτικών, με σκοπό την δίκαιη ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την δημιουργία θεσμών άμεσης δημοκρατίας.

Τις επόμενες ημέρες, ο Υπουργός θα εκπροσωπήσει τη Χώρα στην Υπουργική Σύνοδο της «Συμμαχίας του Ατλαντικού», στην οποία η Ελλάδα έχει καθεστώς παρατηρητή και θα διεξαχθεί στο Πόρτο Μοντ της Χιλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: