ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Οι ωφελούμενοι ακόμη περιμένουν τα ψίχουλα!



Το Υπουργείο εμπαίζει τους άπορους, τους δήμους και λοιπούς εταίρους !

Άρθρο – παρέμβαση του Θόδωρου Τουλγαρίδη




Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του
Δήμου Πατρέων, για το πρόγραμμα Επισιτιστικής
και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ


Η Περιφέρεια Δ.Ε. εδώ και μήνες δεν προχωρά στις ανάλογες προσλήψεις εργαζομένων, προμήθειες εξοπλισμού,  εξεύρεσης χώρων προβλεπόμενων από το πρόγραμμα.

Το πρόβλημα της εξαθλίωσης και της φτωχοποίησης των λαϊκών στρωμάτων και της πόλης μας, συνεχώς επιδεινώνεται. Υπεύθυνη είναι η συνεχιζόμενη αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική, που με ζήλο εφαρμόζει και η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε συνεργασία με την ΕΕ, το ΔΝΤ και τους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας μας. Πολιτική που εξαθλιώνει τα λαϊκά στρώματα, τα φοροληστεύει, μειώνει μισθούς και συντάξεις, εντείνει την ανεργία και την υποαπασχόληση, αφαιρεί τα εναπομείναντα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, προκειμένου να αναπτυχθούν και να κερδοσκοπήσουν οι κεφαλαιοκράτες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, βιομήχανοι, μεγαλέμποροι, μεγαλοξενοδόχοι. Πολιτική που ενώ κλέβει το φαΐ από το τραπέζι και τα δικαιώματα του εργαζόμενου, του άνεργου και του συνταξιούχου, του πετά ένα ξεροκόμματο δήθεν αλληλεγγύης, μέσω προγραμμάτων, προκειμένου να σωπάσει, να συμβιβαστεί και να μην διεκδικεί ολάκερη ζωή με δικαιώματα και με ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών του.
Αυτό κάνουν και μέσω του προγράμματος του ΤΕΒΑ για τον τρομακτικό αριθμό απόρων, που απέδωσαν στο Δήμο μας, των 12000 δικαιούχων, ή 6000 περίπου νοικοκυριών.
Από τα είδη τροφίμων κυρίως και τα είδη προσωπικής υγιεινής, που έπρεπε να μας χορηγηθούν από το Υπουργείο, για προβλεπόμενες 3 διανομές, μέχρι το τέλος του 2015, μέχρι σήμερα έχουν δοθεί στον επικεφαλής εταίρο, την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος, λιγότερα από τα μισά μίας και μόνο διανομής. Ντροπή και κοροϊδία!
Σε ποιους να επιλέξουμε να δώσουμε μια σακούλα προϊόντων, που δεν φτάνουν ούτε για πέντε μέρες!
Η απόλυτη λοιδορία, των πεινασμένων και των εξαθλιωμένων, από την πλευρά της κυβέρνησης και  του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ& ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!
Απαιτούμε από την κυβέρνηση και το Υπουργείο να μας χορηγήσουν  τώρα όλα τα είδη βασικής διατροφής, που αναλογούν και στις τρεις διανομές, που προβλέπονταν για το 2015 και για όλους τους ωφελούμενους.
Ζητάμε από τον επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος, που έχει την ευθύνη και δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα,  (άλλωστε το πρόγραμμα  το προέβλεπε  και   έγκαιρα το είχαμε ζητήσει  επανειλημμένα από το Σεπτέμβρη του 2015 και εντεύθεν  εγγράφως ),   να ενισχυθούμε  τώρα με το κατάλληλο προσωπικό, εξοπλισμό και χώρους.
Με αυτές τις προϋποθέσεις λαμβάνουμε τα μέτρα μας, ώστε να  προβούμε άμεσα σε σχετικά αξιοπρεπή διανομή στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, μεγάλου τμήματος, των λιγοστών αναλογικά ειδών, που προβλέπει το πρόγραμμα, με ασφάλεια, χωρίς απρόοπτα άλλων περιοχών και με το μεγαλύτερο δυνατό σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 
Αλήθεια δεν μας λένε από το Υπουργείο και την Περιφέρεια Δ.Ε. τι θα γίνει και με τις διανομές, που έπρεπε να γίνουν του 2016;

Δεν υπάρχουν σχόλια: