ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Σας αναγνωρίζουν οι συνεργάτες σας κύριε Πελετίδη ή όχι;


Φωτογραφικό αρχείο, από συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη με τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα.


Σκιώδεις συμπεριφορές και απειλές τους απάδουν του κομμουνιστικού ήθους και απαξιώνουν την δημαρχιακή σας ιδιότητα!

Πρωτάκουστα πράματα συμβαίνουν στο Δήμο Πατρέων κύριε Κώστα Πελετίδη, δήμαρχε της πόλης, αν θυμόμαστε καλά.
Διότι είναι κάποιες συμπεριφορές συνεργατών σας, που φαίνεται να αμφισβητούν τα όρια της διοικητική κυριαρχία σας, που σας ανέθεσαν οι πολίτες της Πάτρας. Και όχι μόνον. Η σκιώδης και θρασύς συμπεριφορά τους, προς τον πολίτη, δείχνει να έχει την αποδοχή του γενικότερου κλίματος που επικρατεί στον Δήμο Πατρέων.
Συμπεριφορές που φθάνουν μέχρι τον τραμπουκισμό, με την εμφάνιση δημοσιευμάτων, που δεν σας... χαϊδεύουν. Κι επειδή τουλάχιστον ως μπλόγκερ και απλός πολίτης, δεν είμαι διατεθειμένος να υποστώ συμπεριφορές που απάδουν της αξιοπρέπειας του πολίτη, απευθύνομαι δημοσίως προς εσάς με την απαίτηση να σταθείτε στο ύψος του κύρους του Δημάρχου Πατρέων και εντός του χώρου ευθύνης σας.
Αφορμή για τα παραπάνω είναι η για πολλοστή φορά επίσκεψή μου στο νομικό γραφείο του Δήμου Πατρέων, για υπόθεση που έλκει την καταγωγή από επταετίας και πλέον, με την οποία τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια με ταλαιπωρεί η γραφειοκρατία του Δήμου σας, αλλά λόγω δεοντολογίας, απείχα από το να κάνω χρήση της ιδιότητάς μου.
Υπό αυτές τις συνθήκες βρέθηκα σήμερα αντιμέτωπος από θρασύτατη συμπεριφορά συνεργάτη σας, όταν ευγενικότατα και σεβόμενος τα άσπρα μαλλιά του, ερώτησα αν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει, αν επιστρέψει, άλλος νομικός συνεργάτης σας.
Η απάντηση που έλαβα ήταν: «Και τι με περάσατε εμένα κύριε, τι είμαι εγώ, που με ρωτάτε; Πηγαίνετε κύριε».
Και συνέχισε το τηλεφώνημα που πήγε να αρχίσει.
Κι όταν του υπενθύμισα ότι υπάρχει και σεβασμός, που επιβάλλεται να επιδείξει καθότι βρίσκεται εντός δημοτικού κτιρίου και απευθύνεται σε δημότη, εξεμάνη και με απειλητικό ύφος, η απάντησή του ήταν: «Εγώ δεν είμαι δημοτικός υπάλληλος, κάνετε ότι θέλετε. Πηγαίνετε όπου θέλετε».
Αρνήθηκε δε, να μου δηλώσει το όνομα του και έτσι έμεινα με την απορία του ποιος μπορεί να είναι ο εν λόγω, που απαξιοί τα όρια της διοικητικής αρμοδιότητάς σας, κύριε Δήμαρχε!
Δεν ύψωσα τόνο φωνής εγώ, που και επί δημαρχίας σας, υφίσταμαι τα μοίρια όσα για την υπόθεση που με αφορά και όμως βρέθηκα αντιμέτωπος με απαράδεκτη συμπεριφορά από συνεργάτη σας. Και δεν είναι ο μόνος, όπως σας προανέφερα.
Και για να τελειώνουμε, επειδή οι απειλές προς πολίτες ή μπλόκερς, που δεν σας υμνούν, δεν συμπεριλαμβάνονται στον κανόνα  καλής συμπεριφοράς ενός κομμουνιστή και δη Δημάρχου, επειδή αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι καταδικαστέες από την ευνομούμενη κοινωνία μας, επειδή ως πολίτες όλοι, μη εξαιρουμένου του πρώτου πολίτη του Δήμου, έχουμε πρώτα υποχρεώσεις και μετά δικαιώματα, είστε υποχρεωμένος να εξετάσετε την παρούσα καταγγελία.
Μετά τιμής

Γιώργος Δημ. Μόσχος
Πολίτης Πατρέων - Μπλόγκερ  
Πάτρα 30 Ιουνίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: