ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Οι καρέκλες δεν κληροδοτούνται από τον παππού στον εγγονό!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο  με την ομιλία Ριζούλη στη Βουλή.

Ο Ανδρέας Ριζούλης υπερασπίστηκε το σ/ν για την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ 

Από το γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέα Ριζούλη, εστάλη ενημερωτικό δελτίο με την ομιλία του στην Επιτροπή της Βουλής στις 29/6 για την σύμβαση παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ.
Σχετικά με τα παραπάνω είναι και τα παρακάτω αναφερόμενα:
«Ο Ανδρέας Ριζούλης υπερασπίστηκε το σχέδιο νόμου για την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ.

Ανέφερε ότι η αργοπορία κατάθεσης οφείλεται στον χαρακτήρα του νομοσχεδίου αφού συνδέεται με τη δημόσια περιουσία που πρέπει να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης. 

«Η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και η προστασία της δημόσιας περιουσίας είναι προτεραιότητα και επιβάλλει την ουσιαστική διαπραγμάτευση σε ένα νομοσχέδιο».

Στην κριτική που ασκήθηκε από την εισηγήτρια και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι η κυβέρνηση παρέλαβε μια συμφωνία και μια δεδομένη κατάσταση την οποία βελτίωσε, προασπίζοντας την αναπτυξιακή προοπτική του λιμανιού του Πειραιά και τις θέσεις εργασίας.

Στην κατηγορία ότι στελέχη της κυβέρνησης ενεργούν για να προστατεύουν τις καρέκλες τους, ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η κυβέρνηση θα κριθεί στην τετραετία.

Σημείωσε τέλος ότι δεν υπάρχουν καρέκλες που κληρονομούνται και πρέπει να επιστραφούν σε κάποιους επειδή τις είχαν οι παππούδες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: