ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Δεν θέλει εμπορικό λιμάνι στην Πάτρα ο Κ. Πελετίδης;

Κώστας Σπαρτινός.

Ο επικεφαλής της ΡΑΠ και βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός μίλησε στο Max Fm και στον δημοσιογράφο Κων/νο Φλαμή, για το θαλάσσιο μέτωπο και το Brexit!
  

 
 ΔΕΙΤΕ το βίντεο


Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός στο Max Fm και τον Κων/νο Φλαμή στις 28.06.2016, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του Θαλασσίου Μετώπου της Πάτρας καθώς και σχετικά με την απόφαση για έξοδο από την ΕΕ της Βρετανίας. Για το δεύτερο ζήτημα είπε πως έπρεπε οι υπεύθυνοι να το σκεφτόσανται νωρίτερα, ως απάντηση στο ερώτημα εάν θα βγει ή όχι  από την ΕΕ. Και ακόμη τόνισε πως θα πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση του Βρετανικού λαού.

Στο αρχικό δε ερώτημα για την απόφαση του Δήμου να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις για το θαλάσσιο μέτωπο, παρόλο που το Υπουργείο τάχθηκε καθαρά υπέρ της απόδοσης και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού έχουν συσκεφθεί με τον Αλ. Φλαμπουράρη από το περ. Σάββατο για το ζήτημα και ξεκαθαρίστηκε πως παραδίδεται μεγαλύτερο τμήμα από το αρχικά προσωρινά παραχωρηθέν το 2011, εντούτοις το νέο ζήτημα που θέτει ο Κ. Πελετίδης, προκειμένου να υπερκεράσει τους επαναστατισμούς των «Πέντε» της Πρωτοβουλίας, δηλαδή την απόδοση και του χώρου του εμπορικού λιμανιού, ειδάλλως θα καταλάβει το νέο λιμάνι, που δεν του ανήκει,  ώθησε τον Κώστα Σπαρτινό, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ, να αναρωτηθεί: 

«Δηλαδή ο Κ. Πελετίδης δεν θέλει η πόλη να έχει εμπορικό λιμάνι;». Και εξήγησε, «θα μεταφερθεί το εμπορικό λιμάνι σιγά-σιγά, αλλά αυτό δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη». «Προς το παρον προβλέπεται λωρίδα ποδηλάτου, εντός του εμπορικού λιμανιού.

Και ακόμη είπε: Άκουσα τον, με μεγάλη λεβεντιά, κ. Ανωνόπουλο να λέει θα τα πάρουμε γιατί μας ανήκουν κι άλλα. Με αυτά δεν βοηθάνε τη συζήτηση επισήμανε και πρότεινε για πολλοστή φορά, να κάτσει και να συζητήσει ο Δήμαρχος με τους αρμόδιους για να βρεθεί η πιο συμφέρουσα λύση. Και δεν πειράζει, ας κάνει και μια κινητοποίηση ακόμη, εάν κρίνει ότι πρέπει, κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: