ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Με αλλοκιάδα της ΔΕΥΑΠ η χρέωση νερού στον ΟΛΠΑ ΑΕ


Κάπως έτσι, ως πορτοκάλια αλλοκιάδας στο περιβόλι, με τόση σοβαρότητα, αντιμετωπίζουν τη διάθεση νερού προς τον ΟΛΠΑ, οι υπεύθυνοι  της ΔΕΥΑΠ, του κ. Παπανικήτα!


Του χρέωσαν 180 χιλ. ευρώ, που δεν προκύπτουν από εγγραφές των υδρομέτρων της ΔΕΥΑΠ!

Κατά προσέγγιση και ως να πουλούσαν πορτοκάλια αλλοκιάδας στο περιβόλι, γίνεται η χρέωση νερού από την ΔΕΥΑΠ στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών.
Σε διευκρίνηση πρόσφατης ανάρτησης που διέρρευσε σε ΜΜΕ της Πάτρας, αναφορικά με εκκρεμούσες οφειλές  διαφόρων Φορέων, μεταξύ των οποίων και  του ΟΛΠΑ ΑΕ, προς την ΔΕΥΑΠ, ποσού 180.000,00€, ο Οργανισμός εξέδωσε ανακοίνωση-διευκρίνηση, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι:
«Δεν πρόκειται για εκκαθαρισμένη οφειλή αποδεκτή από τον ΟΛΠΑ ΑΕ.
Η εν λόγω εκκρεμότητα οφείλεται στην κατ’ εκτίμηση (τεκμαρτή) χρέωση του ΟΛΠΑ ΑΕ με καταναλώσεις παροχών νερού στον Νέο Λιμένα, οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από τον Οργανισμό, γιατί δεν είναι πραγματικές, καθώς δεν προκύπτουν από εγγραφές των υδρομέτρων της ΔΕΥΑΠ. Υπολογίστηκαν αναλογιστικά από την ΔΕΥΑΠ με βάση καταναλώσεις παρελθόντων ετών.
Για τις συγκεκριμένες χρεώσεις ο ΟΛΠΑ ΑΕ, αναμένει την – κατόπιν σχετικής συνεννόησης και πρότασης της συμβιβαστικής Επιτροπής- την  απόφαση της ΔΕΥΑΠ για την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου ύψους περίπου 75.000,00€,  προς αποκατάσταση των πραγματικών χρεώσεων.
Όταν αυτό συμβεί, ο Οργανισμός μας είναι πρόθυμος να προβεί άμεσα στην  αποπληρωμή των οφειλομένων.
Επομένως η εν λόγω εκκρεμότητα, δεν οφείλεται σε κάποια παρελκυστική τακτική αποπληρωμής των προμηθευτών του ΟΛΠΑ ΑΕ με στόχο την καθυστέρηση πληρωμής προς ταμειακή του διευκόλυνση.
Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια ο Οργανισμός μας έχει καταστήσει την φερεγγυότητά  του απέναντι στους κάθε είδους προμηθευτές του, δεδομένη και αδιαμφισβήτητη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: