ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Απεσύρθη η Τροπολογία για Δημοσίους Υπαλλήλους ΔΕ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ - ΣΟΚ Τροπολογίας για Δημοσίους Υπαλλήλους ΔΕ
 
 
Αποσύρθηκε ως εκπρόθεσμη, η Τροπολογία, που ρύθμιζε μισθολογικό θέμα Δημοσίων Υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), αναγνωρίζοντας την εμπειρία, ως τυπικό προσόν διορισμού, μετάταξης και μισθολογικής εξέλιξης. 

Ειδικότερα, η Τροπολογία προέβλεπε ότι, οι υπάλληλοι που ανήκουν (λόγω μετάταξης ή διορισμού) στην κατηγορία ΔΕ, χωρίς να έχουν απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά κατέχουν απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής Σχολής ή τον απαιτούμενο από τις σχετικές διατάξεις χρόνο εμπειρίας, εξελίσσονται στα μισθολογικά κλιμάκια (ΜΚ) της ΔΕ κατηγορίας και όχι σ’ αυτά της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Η κατάληξη αυτή αναμένεται να «σηκώσει θύελλες» αντιδράσεων στις τάξεις των Δημοτικών Υπαλλήλων, μιας και αποτελούσε αίτημα, πάγιας διεκδίκησης του συνδικαλιστικού τους οργάνου (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

Η επίμαχη Τροπολογία


Πηγή: epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: