ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τώρα φυλάνε την κάλπη μη βρεθεί ... τσαρούχι μέσα!

Άκου να δεις κύριε! Ολόκληρη Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, σήκωσε τον κόσμο στο πόδι για κάτι παλιοψηφοδέλτια παραπάνω από τους ψηφίσαντες που βρέθηκαν στην κάλπη! Και αντί να τα «κουρέψουν», να τα πάρουν ΣΥΡΙΖΑ, έστειλαν όλα τα στοιχεία στην Αθήνα για να αποφασίσουν οι Αθηναίοι, που ξέρουν από αυτά. Θα ρωτήσουν, λένε οι πληροφορίες, τον Βενιζέλο για να τους πει τι θα κάνουν! Είναι μανούλα αυτός σε κάτι τέτοια! 

 
Ολόκληρο περιεχόμενο θα τεθεί υπό έρευνα! Κι ωστόσο η κάλπη θα φρουρείτε μην πάει κανας ασυνείδητος και και ρίξει... τσαρούχι μέσα αντί για ψηφοδέλτιο. Βέβαια σε κάλπες βουλευτικών εκλογών έχω δει και χειρότερα, αλλά... λέμε τώρα. Να τηρήσωμεν την εκ της δεοντολογίας προβλεπόμενην διαδικασίαν!

Μάλιστα η Εφορευτική Επιτροπή έβγαλε και ανακοίνωση καταδίκης του ασυνήθους (σ.σ.: Θεός φυλάξει) γεγονότος! Μάλλον το ξορκίζει, για να μην επανέλθει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: