ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Φλαμπουράρης! Το θαλάσσιο μέτωπο δεν ιδιωτικοποιείται

24 Ιανουαρίου 2012, υπεγράφη η προσωρινή παραχώρηση, μετά από αγώνα του Δήμου και του Πατρινών. Ο τροχός δεν γυρίζει πίσω. Ο υπ. Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης ήταν σαφής! Στη φωτογραφία ρεπορτάζ της 25 Ιανουαρίου 2012, δημοσιευμένο στην εφημερίδα ΑΥΓΗ.

«Το λιμάνι και το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας αποδίδεται στους πολίτες και δεν ιδιωτικοποιείται, όπως κάποιοι θα ήθελαν», τονίζει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης, σχετικά με τη μετατροπή σε οριστική, της προσωρινής σύμβασης παραχώρησης του λιμανιού της Πάτρας, μεταξύ Δήμου Πατρέων και ΟΛΠΑ, βάσει σχετικής δέσμευσης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Όπως είναι γνωστό, στις 24/01/12 υπογράφηκε η προσωρινή σύμβαση παραχώρησης του λιμανιού της Πάτρας μεταξύ Δήμου Πατρέων και Οργανισμού Λιμένος Πατρών», αναφέρει ο κ. Φλαμπουράρης και προσθέτει: 

«Η κυβέρνηση χθες ανακοίνωσε τον οδικό χάρτη των ενεργειών με βάση τις οποίες θα υλοποιηθεί η δέσμευση του Πρωθυπουργού για την μετατροπή αυτής της προσωρινής σύμβασης παραχώρησης στο Δήμο Πατρών, σε οριστική. Κατά συνέπεια», υπογραμμίζει, «το λιμάνι και το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας αποδίδεται στους πολίτες και δεν ιδιωτικοποιείται, όπως κάποιοι θα ήθελαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: