ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Διαψεύδουν Μαξίμου και ΥΠΕΞ τα περί Cosco




Σε κατηγορηματικη διάψευση στα περί διαβήματος της κινεζικής πρεσβείας προς την ελληνική κυβέρνηση για το ζήτημα της σύμβασης με την Cosco δεν υπάρχει προχωρούν κυβέρνηση και υπουργείου Εξωτερικών.

 
«Ο συντάκτης του σχετικού δημοσιεύματος του Πρώτου Θέματος κ. Χιώτης, αποδεικνύει για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ότι οι «δημοσιογραφικές πηγές» του είναι ευφάνταστες, βαθύτατα κίτρινες και εντελώς άσχετες με κάθε έννοια εγκυρότητας και δεοντολογίας» αναφέρουν κυβερντικοί κύκλοι.

«Τόσο ο έγκριτος δημοσιογράφος όσο και το μέσον, αξίζουν τον οίκτο της κοινής γνώμης για το επίπεδο της δημοσιογραφίας που υπηρετούν» τονίζουν με νόημα.      

Ως «παντελώς αναληθείς» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Ευστράτιος Ευθυμίου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, τις συγκεκριμένες πληροροφορίες.

«Από κινεζικής πλευράς ουδέν διάβημα διαμαρτυρίας έχει πραγματοποιηθεί», επισημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: