ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Καλό ταξίδι στο Γιώργο Λουλέλη



Άνθρωπος με σπάνιο ήθος, με την σεμνότητα που δημιουργεί ο ευρύτατος μορφωτικός ορίζοντας, με την αξιοσύνη που προέκυπτε από την επιστημονική του επάρκεια, με την οξύνοια της μελέτης όλων των κοινωνικών προβλημάτων, υπήρξε για όλα αυτά ο Γιώργος ένας καλοσυνάτος και συμπαθέστατος άνθρωπος.

Προερχόμενος από πολυμελή λαϊκή οικογένεια, με ότι αυτό συνεπαγόταν σε φτώχια και στερήσεις στην παιδική ηλικία και στα χρόνια των σπουδών, έγινε ένας καταξιωμένος επιστήμονας και στέλεχος διάφορων τεχνικών υπηρεσιών της πόλης μας.
Με την συμπεριφορά του κατέκτησε την θέση του άμεμπτου δημόσιου λειτουργού, θέση που αναγνωρίστηκε από όλους τους συναδέλφους του και την κοινωνία.
Πάντα στον χώρο της Αριστεράς, με ευρύτατους και παραγωγικούς προβληματισμούς. Αδελφός του συντρόφου και συναγωνιστή μας Θανάση Λουλέλη, που έφυγε αρκετά νεώτερος, από την ίδια αιτία πριν λίγα χρόνια.
Τον αποχαιρετούμε με βαθύτατη συγκίνηση και εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμά συλλυπητήρια μας.
Για την Ανυπότακτη Πολιτεία
Χρήστος Πατούχας, Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: