ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ο αν. υπουργός Άμυνας Δημ. Βίτσας, την Πέμπτη στο ΚΕΤχ


Φωτογραφία αρχείου.


Θα παραστεί σε εκδήλωση προγράμματος συνεργασίας του ΚΕΚ, με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πάτρας


Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, μαζί με την αν. Υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ-ΓΕΣ ν. Αχαΐας, θα παραστεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο στρατόπεδο του ΚΕΤχ, όπου οι συνεργαζόμενοι φορείς ΚΕΚ-ΚΕΤχ και  Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πάτρας, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση.

Στην ανακοίνωση Συλλόγου Υπαλλήλων αναφέρονται ειδικότερα τα παρακάτω: 

«Ενόψει της ολοκλήρωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2016 του επιτυχημένου προγράμματος συνεργασίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.Τχ.) με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πάτρας, για την πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις του πρώτου καταρτιζόμενων του δεύτερου στις ειδικότητες Τεχνικών Μηχανοτρονικής και Τεχνικών Εγκαταστάσεων Ψύξης – Αερισμού και Κλιματισμού, πραγματοποιείται την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 1:00 μ.μ. εκδήλωση των δύο συνεργαζόμενων φορέων στο χώρο του ΚΕΚ – ΚΕΤχ.

Αυτό το πρόγραμμα συνεργασίας εγκρίθηκε από τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Άμυνας, κατόπιν εισήγησης της αναπληρωτού υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, που ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετική πρόταση του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων και μετά την εξασφάλιση της υποστήριξης σε αυτό τόσο της Διεύθυνσης Τεχνικού του ΓΕΣ και του ταξιάρχου διοικητή του ΚΕΤχ, όσο και του Διευθυντή του ΔΙΕΚ Πάτρας Παναγιώτη Αναγνώστου.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα προβεί σε αποτίμηση του προγράμματος, καθώς και σε ανακοίνωση της πρόθεσης των δύο υπουργείων για επέκταση της συνεργασίας και σε άλλες ειδικότητες κατά το επόμενο επιμορφωτικό έτος, που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2016, η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. 

Στην εκδήλωση έχουν επίσης προσκληθείνα παρευρεθούν, ανάλογα και με το πρόγραμμα των ανειλημμένων υποχρεώσεών τους, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Διευθυντής Τεχνικού ΓΕΣ υποστράτηγος Νείλος Χοσάδας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας Δρ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Γεώργιος Αφράτης».

Και ο Σύλλογος Υπαλλήλων, καταλήγει με τα εξής:

«Ο Σύλλογός μας είναι σίγουρος ότι η ταυτόχρονη παρουσία των προϊσταμένων αρχών, των καταρτιζόμενων των δύο τμημάτων του ΔΙΕΚ Πάτρας και των εκπαιδευτών τους θα δώσει την ευκαιρία ενός γόνιμου διαλόγου γύρω από την εμπειρία και τα αποτελέσματα της συνεργασίας ΚΕΚ-ΚΕΤΧ και ΔΙΕΚ, που θα οδηγήσει στην επιτυχημένη συνέχιση και επέκτασή της στην νέα εκπαιδευτική περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: