ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Από οξύ έμφραγμα στα 67 του πέθανε ο Γιώργος Λουλέλης!

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Πατρινός Πολιτικός Μηχανικός Γιώργος Λουλέλης Σε ηλικία 67 χρονών
Τον βρήκε στη θάλασσα σήμερα το πρωί - Από τον Άγ. Ανδρέα αύριο η κηδεία του...

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Ενώ κοντοζύγωνε η ώρα για την έναρξη της εξόδιας ακολουθείας του αείμνηστου Σπύρου Κρίβα, μπροστά στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Κ. Συχαινών, φθάνει σύντροφος που φέρνει την είδηση του θανάτου του Γιώργου Λουλέλη. 

Όχι δεν πρόκειται για τον συνδικαλιστή. Για τον αδελφό του ο λόγος. Και ακολουθεί η εξήγηση:

Τον βρήκε στη θάλασσα, υπέστη οξύ έμφραγμα, σε ηλικία 67 χρονών. Για τον πολιτικό μηχανικό τον Γιώργο, λέει ο σύντροφος που μας έφερε την είδηση. Σύμπτωση, είχε την ίδια ηλικία με τον αείμνηστο Σπύρο Κρίβα!

Πατέρας με δύο παιδιά, τον Δημήτρη και την Ισιδώρα. Τα έκανε με την σύζυγό του Παρασκευή.

Ήταν γνωστός και αγαπητός στην Πάτρα και από τη θητεία του σε διευθυντικές θέσεις της Δημόσιας Διοίκησης, ο Γιώργος Λουλέλης. Αλλά και από την πορεία της πατρικής οικογένειας Λουλέλη, με θητεία στο συνδικαλιστικό κίνημα ο αδελφός και στο ΚΚΕ.

Αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, θα γίνει η κηδεία του.

Τι μικρός που είναι ο κόσμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: