ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Συλλυπητήρια Κ. Πελετίδη στην οικογένεια Λουλέλη





Προσκαλούνται για εθελοντική αιμοδοσία

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Λουλέλη που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Ο Γιώργος Λουλέλης με τη συνέπεια και το ήθος του υπήρξε αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν.


Προσκαλούνται για εθελοντική αιμοδοσία
Από την Αντιδημαρχία Δ.Ε. Μεσσάτιδας, Βραχναιίκων, Παραλίας και Ρίου προσκλούνται οι αιμοδότες κάτοικοι να προσφέρουν αίμα εθελοντικώς, με την παρακάτω ανακοίνωση:
Στις 3 Ιουλίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 9. 00 π.μ. έως 1.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στα Βραχναίικα.
Η διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων, της Αντιδημαρχίας Υγείας και του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.  
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων (Βραχναίικα, Μονοδένδρι, Τσουκαλαίικα, Καμίνια, Θεριανό, Μοιραίικα), που αισθάνονται την ανάγκη της εθελοντικής προσφοράς προς το συνάνθρωπο να προσέλθουν να δώσουν αίμα, την Κυριακή 3 Ιουλίου. Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: