ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Η κατάληψη του Λιμανιού μετατρέπεται σε κινητοποίηση!


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την σύσκεψη των φορέων της Πάτρας.



Προφανώς οι συμβουλάτορες του Κ. Πελετίδη, του επισήμαναν την... πατάτα που ετοιμαζόταν να κάνει!


Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Πατρέων πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, στην Αγορά Αργύρη, ευρεία σύσκεψη φορέων, συλλόγων, εργατικών σωματείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, με θέμα την παμπατραϊκή κινητοποίηση της Τρίτης 5 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στην πλατεία Τριών Συμμάχων, με αίτημα την Άμεση Παραχώρηση της Παραλιακής Ζώνης.

Με τα παραπάνω που περιλαμβάνονται σε ενημερωτικό δελτίο του Δήμου Πατρέων, δίνεται το σήμα ότι η σχεδιαζόμενη κατάληψη του λιμανιού και μάλιστα και του νέου, που ανήκει στον ΟΛΠΑ και όχι στο Δήμο Πατρέων, μετατρέπεται σε συνήθη κινητοποίηση, ή κατά το σύνηθες κ. Πελετίδη σε... επαναστατική γυμναστική!

Προφανώς οι συμβουλάτορές του από το ΚΚΕ, του επισήμαναν την... πατάτα που ετοιμαζόταν να κάνει!

Στο δελτίο λοιπόν αναφέρεται ότι:   

«Από την Δημοτική Αρχή στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Πατρέων μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η παραλιακή ζώνη αποτελεί ζωτικής σημασίας χώρο για την απρόσκοπτη επαφή μας με τη θάλασσα. Αποτελεί το φυσικό περιβάλλον που πρέπει να υπερασπιστούμε από την ιδιωτικοποίηση και την παράδοση σε επιχειρηματικούς ομίλους.

Διεκδικούμε από την κυβέρνηση την άμεση και οριστική παραχώρηση ολόκληρης της παραλιακής ζώνης (από τις εκβολές του Διακονιάρη μέχρι τις εκβολές του Μειλίχου) καθώς και την χρηματοδότηση για την ανάπλασή της για να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες στην αναψυχή, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Η κυβέρνηση, δια του υπουργού Επικρατείας, μας ενημέρωσε λίγες ώρες πριν με ένα Δελτίο Τύπου για την κυβερνητική σύσκεψη και τις αποφάσεις της χωρίς να υπάρχει κάποιο επίσημο σχέδιο, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς χρηματοδότηση για την ανάπλαση.

Στη σύσκεψη μίλησαν επίσης εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων που δήλωσαν τη συμμετοχή των μελών τους στην κινητοποίηση, μεταξύ των ομιλητών ήταν ο πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας Αθ. Γιανναδάκης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ, Π. Σκέντζος, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΠ, Απ. Αθανασόπουλος, εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ, εκπρόσωπος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Αναψυχής, εκπρόσωπος του Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων, το μέλος της Γραμματείας Αχαΐας του ΠΑΜΕ, Δημήτρης Αγγελόπουλος, εκπρόσωπος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης, ο πρόεδρος του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, Μιχ. Τσοπανίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: