ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ημερίδα για το Περιβάλλον στο Πάρκο Πατρέων



Ημερίδα με θέμα: «Προστασία και ευαισθητοποίηση του κοινού για το Περιβάλλον», διοργανώνει το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11 π.μ., στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΑΠ Δρ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και την Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Δρ. Χρυσή Καραπαναγιώτη.


Ομιλητές: Καλλιόπη Ν. Φωτοπούλου (Ph.D., Γεωλόγος) με θέμα «Πλαστικά και Μικροπλαστικά στο Περιβάλλον», Εκάβη - Αικατερίνη Ίσαρη (M.Sc., Χημικός) με θέμα «Ο Υδράργυρος στο Περιβάλλον», Αμαλία Κατσιφάρα (Γεωλόγος) με θέμα «Περιβαλλοντικές Εκτιμήσεις σε Σχολικές Μονάδες του Νομού Αχαΐας», Χριστίνα Ντούνη (Γεωλόγος) με θέμα «Κομποστοποίηση σε Αστικό Περιβάλλον» και Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος (προϊστάμενος τμήματος περιβάλλοντος  και  βιώσιμης ανάπτυξης ΑΔΕΠ) με θέμα: «Πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης Δήμου Πατρέων -  ΑΔΕΠ».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν με ενημερωτικό υλικό ευαισθητοποίησης η ΟΙΚΙΠΑ και ο Φορέας Διαχείρισης Κοτυχίου – Στροφυλιάς.

Χορήγηση βραχυχρόνιων αδειών υπαίθριου εμπορίου

Ο Δήμος Πατρέων ανακοίνωσε ότι από σήμερα 1η Ιουνίου 2016 έως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρες 09.00 έως 14.00, το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Οικονομικής Υπηρεσίας,  θα παραλαμβάνει αιτήσεις ενδιαφερομένων για τη χορήγηση βραχυχρόνιων αδειών υπαίθριου εμπορίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για έντυπο αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο εν λόγω Τμήμα ή στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.e-patras.gr και συγκεκριμένα στο λινκ  http://www.e-patras.gr/web/guest/article?id=696693

Δεν υπάρχουν σχόλια: