ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ζητούν επαναλειτουργία Τμήματος στο ΤΕΙ Πάτρας

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Προοπτικές ανάπτυξης για την Δυτική Ελλάδα», σε συνάντηση που είχε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας με την αναπληρώτρια Yπουργό Σία Αναγνωστοπούλου συζητήθηκε το μείζον ζήτημα της επαναλειτουργίας του τμήματος των Τουριστικών Επαγγελμάτων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας. 


Όπως τόνισαν τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ "πρόκειται για ένα θέμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον κλάδο της Εστίασης και η κατάργηση του τμήματος αυτού θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στα καταστήματα της πόλης μας.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Υπουργού, η οποία δεσμεύτηκε ότι θα επαναλειτουργήσει το συγκεκριμένο τμήμα άμεσα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: