ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Καλοκαιρινό κλάδεμα δέντρων από το Δήμο Πατρέων!



Δείγμα κλαδέματος από το Δήμο Πατρέων!


Δράσεις για την ημέρα του Περιβάλλοντος -
Ο Δήμαρχος Πελετίδης συμμετέχει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ


Από τη Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων συνεχίζονται οι εργασίες κλαδέματος δέντρων, κοπής χόρτων, περισυλλογής, ψεκασμού δένδρων και διαμορφώσεις. 


Σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κοπής και χόρτων στη νησίδα της Πατρών - Κλάους κι έγιναν ανάλογες εργασίες στην πλατεία Αυστραλίας, στη Μαρκιανού, στην Πηγάσου, στη Νικ. Αποστόλη, στο 2ο Νηπιαγωγείο Παραλίας, στο Ρίον στην παιδική χαρά της πλατείας Πίνδου, στην πλατεία Μενελάου, στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών της Ν.Ε.Ο. πλησίον Πρόνοιας, στα Κάτω Συχαινά, στη νησίδα έμπροσθεν του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στην πλατεία της Παραλίας, στο Γυμνάσιο Βραχνεΐκων, στο Ρίον στο σταθμό του προαστιακού (στην πάροδο), στην πλατεία μπροστά από το Στάδιο της Παναχαϊκής, στο Δημοτικό Σχολείο Σαραβαλίου, στην οδό Εγλυκάδος, στην Θηρεσίας, στην πλατεία Ομόνοιας, στην πλατεία Μπακογιάννη, στην πλατεία Κυπρίων, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Εγλυκάδος, στο Σταυροπούλειο Γυμνάσιο, στα Αραχωβίτικα, στην Αγία Τριάδα.


Δράσεις για την ημέρα του Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Πατρέων στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας Περιβάλλοντος, προγραμματίζει για αύριο, Σάββατο 3 Ιουνίου, τις παρακάτω δράσεις:

-Φύτευση παρτεριών πλατείας Γεωργίου Α΄ με εποχικά φυτά.
-Καθαρισμός της παραλίας από το Κολυμβητήριο στη θέση «Καβούρι»  Αγυιάς μέχρι την Πλαζ.
-Καθαρισμός της παραλίας «Δάφνες» και  κοπή χόρτων.
-Συντήρηση πρασίνου στο «Φάρο» του λιμανιού της Πάτρας.


Ο Δήμαρχος Πατρέων συμμετέχει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα συμμετέχουν στο Συνέδριο που   διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με θέμα: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι προσφυγικές ροές και το μεταναστευτικό ζήτημα – Επιπτώσεις στην κοινωνία, την οικονομία και τον τουρισμό» που θα διεξαχθεί στη Σάμο από σήμερα 2 έως τις 4 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: