ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

«...μόνο στην υλοποίηση του Κτηματολογίου δεν πήγαν...»

Η ΝΔ θέλει να στρέψει την συζήτηση στην αναζήτηση αιτιών της έλλειψης ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού και να αποφύγει τις διαχρονικές ευθύνες της για τη διαιώνιση των αυθαιρέτων και την έλλειψη Δασολογίου και Κτηματολογίου! Καθώς αντιλήφθηκε ότι η προπαγάνδα της πτωματολογίας που άσκησε, αρχίζει να στρέφεται εναντίον της, το γύρισε αλλιώς. Άνοιξε το ζήτημα Κουφοντίνα, που και αυτό έληξε άδοξα, ενώ απομένουν 12 ημέρες για την έξοδο της χώρας από τον βραχνά των μνημμονίων και η Κυβέρνηση θα μπορέσδει επιτέλους να εφαρμόσει την δική της πολιτική, το δικό της πρόγραμμα ανακούφισης των οικονομικά αδύναμων πολιτών! Τα ψωμιά της τελειώνουν και το ξέρει. Γι ασυτό λυσσάει καθημερινά!

Ηλίας Γρηγόρης: Και για την έλλειψη δασολογίου ο πρώην σύζυγος της κας Φώφης είναι ο υπεύθυνος, που δεν υλοποίησε το έργο


Πήρε φωτιά ο δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Ηλίας Γρηγόρης, της παράταξης ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την σπέκουλα που γίνεται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επί της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου. Με προεξάρχουσα την ΝΔ του Κούλη, ο οποίος παρουσιάζεται με περίλυπο ύφος στους οπαδούς του και με την συνδρομή μπουγαδοκάναλων, γίνεται δημόσιο θέαμα, αναφερόμενος σε έλλειψη ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού, ακολουθούμενος και από τους κολαούζους του στο ΠΑΣΟΚ, την στιγμή που οι πάντες γνωρίζουν ότι η όποια παραπάνω ετοιμότητα και να υπήρχε, δεν έσωζε την κατάσταση. 

Και τούτο γιατί τα δύο μέτωπα φωτιάς, που ήταν βαλτή, διέσπασαν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, σε Κορινθία και Αττική, ενώ στις περιοχές που έγιναν παρανάλωμα με ανθρώπινα θύματα, συνετέλεσε καθοριστικά  η δυσμενής μορφολογία εδάφους, τα αδιέξοδα δρομίσκων, οι μάντρες, οι στενοί δρόμοι ως αποτέλεσμα της επιθυμίας των αυθαιρετούντων οικιστών να εξασφαλίσουν ΙΧ παραλίες,  και η ταχύτατη  πνεύση των ανέμων.

Τέλος η πυκνότητα των κωνοφόρων ειδών εντός αυθαίρετων οικισμών, με την θέρμανση και την εξακόντιση των αιθέριων ελαίων, που απελευθερώθηκαν, έστειλαν μάζες φωτιάς εκατοντάδες μέτρων μακριά από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

Πάνω απ' όλα όμως, εκείνο που συνετέλεσε καθοριστικά είναι η έλλειψη Κτηματολογίου και Δασολογίου, που τώρα επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούνται. 

Γι αυτό και ο Ηλίας Γρηγόρης βγαίνει από τα ρούχα του, ακούγοντας αυτούς, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που ευθύνονται γιατί τόσα χρόνια η χώρα ήταν αμπέλι ξέφραγο για κάθε καταπατητή.  

Μην ξεχνάμε ότι οι καταπατητές του... αποτεφρωτηρίου Φράγκου, όπου βρήκαν το θάνατο 27 άτομα, είναι οι εκλεκτοί της ΝΔ, με προστασία του πρώην Νομάρχη, που νομιμοποίησε, ως μη όφειλε ένα σωρό καταπατητές της Αττικής! 

Και για την έλλειψη δασολογίου ο πρώην σύζυγος της κας Φώφης είναι ο υπεύθυνος, που δεν υλοποίησε το έργο. 

Και ονοματίζει:
«...A. Ντεκας (παντοτε αξιοκρατικα α λα ΠΑΣΟΚ)!...Εν τελει, τα κοινοτικα λεφτα, μονο στην υλοποιηση του Κτηματολογιου δεν πηγαν...».

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!...ΠΡΩΤΟΝ..Το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ξεκινησε επι εποχης Λαλιωτη (1993) ,ειχε χρηματοδοτηθει με επαρκεις κοινοτικους πορους, με προοπτικη να ολοκληρωθει το 1998!!!...Ανελαβε την υλοποιηση η εταιρεια ''ΕURODYNAMICS consulting A.Ε'', της οποιας προεδρος ηταν ο πρωτος συζυγος της Φωφης Γεννηματα, A. Ντεκας (παντοτε αξιοκρατικα α λα ΠΑΣΟΚ)!...Εν τελει, τα κοινοτικα λεφτα, μονο στην υλοποιηση του Κτηματολογιου δεν πηγαν...Εν συνεχεια, εδοθησαν κι αλλα λεφτα απο κοινοτικους πορους , κι αυτα φαγωθηκαν,απο τους Πασοκονεοδημοκρατες απο το 1998 μεχρι το 2014, για να βρει ο Συριζα τον Φλεβαρη του 2015, μολις το 17%!!!!! του Κτηματολογιου υλοποιημενο, μετα 22 χρονια απο την εναρξη του...........Σημερα, σε τρια χρονια ΣΥΡΙΖΑ, εχει υλοποιηθει το 50% του Κτηματολογιου, με προοπτικη στα μεσα του 2019, να εχουμε φτασει στο 75%!!!!.......ΔΕΥΤΕΡΟΝ--ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ...Παροτι , ειχε χρηματοδοτηθει με αναλογους κοινοτικους πορους, ο ΣΥΡΙΖΑ παρελαβε υλοποιημενο το 1%!!!!!Σε τρια χρονια ο ΣΥΡΙΖΑ το ανεβασε στο 46%, με προοπτικη στα τελη του 2019, να εχει υλοποιηθει το 100%..........ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, που ειστε η πληγη του Φαραω στη κλεψια και στη ρεμουλα???...Να απευθυνεστε στους μαλακες και συνενοχους ψηφοφορους σας, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!!

Αυτά γράφει ο Ηλίας Γρηγόρης, καθώς η ΝΔ θέλει να στρέψει την συζήτηση στην αναζήτηση αιτιών της έλλειψης ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού και να αποφύγει τις διαχρονικές ευθύνες της για τη διαιώνιση των αυθαιρέτων και την έλλειψη Δασολογίου και Κτηματολογίου! Και σαν αντιλήφθηκε ότι η προπαγάνδα της πτωματολογίας που άσκησε, αρχίζει να στρέφεται εναντίον της, το γύρισε αλλιώς. 

Άνοιξε το ζήτημα Κουφοντίνα, που και αυτό έληξε άδοξα, ενώ απομένουν 12 ημέρες για την έξοδο της χώρας από τον βραχνά των μνημονίων και η Κυβέρνηση θα μπορέσει επιτέλους να εφαρμόσει την δική της πολιτική, το δικό της πρόγραμμα ανακούφισης των οικονομικά αδύναμων πολιτών! Τα ψωμιά της τελειώνουν και το ξέρει. Γι αυτό λυσσάει καθημερινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: