ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

«Το ντατσούν απ' την Φωκίδα έφθασε στην Αχαΐα»!



Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

 
 
Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

#Καλημέρα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Πριν από λίγα λεπτά φτάσαμε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαϊας, όπου μεταφέραμε στην Υπηρεσία μας εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέσαμε σήμερα το πρωί σε αστυνομική επιχείρηση στην Φωκίδα.


Τα παραπάνω διαβάσαμε στο προαναφερόμενο σάιτ και ο νους πήγε στο σχετικό άσμα του αείμνηστου λαϊκού βάρδου  Βασ. Τσιτσάνη, σε παραλλαγή του καραβιού από την Περσία.

Στο ίδιο μότο θα μπορούσε να τραγουδήσει: «Το ντατσούν απ' την Φωκίδα έφθασε στην Αχαΐα».

Θα μου επιτραπεί φαντάζομαι να εκφράσω μία απορία. Γιατί χρειάστηκε να μεταφερθεί, δημοσία οδώ, ολόκληρο φορτίο από χασισόδεντρα; Θα μου απαντήσετε πως πρόκειται για τεκμηρίωση της επιχείρησης. Εντάξει...

Τόσα δέντρα όμως, έτσι και τα φυλάξουν σε κλειστό χώρο για το δικαστήριο, θα μαστουριάσει ολόκληρη περιοχή ! 
____________
Στη φωτογραφία εικονίζεται το όχημα της ΕΛΑΣ μπροστά στο μέγαρο της Αστυν. Δ/σης Δυτ. Ελλάδας, στην οδό Ερμου Πάτρας, φορτωμένο με το πολύτιμο φορτίο, που οι μεν αθώοι περαστικοί θα απορούσαν για το είδος του, οι δε πονηρεμένοι θα το λιμπίζονταν για το χαράμι που πηγαίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: