ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Νέα έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο Αχαΐας


     Δημοπρατούνται σημαντικά έργα που βελτιώνουν το οδικό δίκτυο και διαμορφώνουν ασφαλέστερες συνθήκες μετακίνησης, σύμφωνα με απόφαση που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην συνεδρίασή της, την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018. Συγκεκριμένα, πρόκειται για  οκτώ έργα οδοποιίας,  συνολικού προϋπολογισμού 10,7  εκατ. ευρώ, που πρόκειται να δημοπρατηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. 

     «Με στόχο  να υπάρχει πάντα συντήρηση για το οδικό μας δίκτυο, καταρτίσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, διεκδικήσαμε πόρους και πλέον μπαίνουμε στη φάση της υλοποίησης,  ώστε να διαμορφώσουμε  συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
    «Οι ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών, με την έγκαιρη συντήρηση του οδικού δικτύου είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.
     Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, αναφερόμενος στη διαδικασία διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να προχωρήσουν άμεσα οι διαγωνιστικές διαδικασίες.
     Ειδικότερα, τα έργα που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή και πρόκειται να δημοπρατηθούν είναι  οι αντίστοιχες συντηρήσεις  των  Επαρχιακών Οδών των Δήμων  Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, προϋπολογισμού 1.500.000 €, για καθένα από τους Δήμους.  Η “συντήρηση της οδού ΒΙΠΕ προς Καλαμάκι - Λουσικά”, προϋπολογισμού 900.000,00 €, η «συντήρηση οδού από Ν.Ε.Ο. Πατρών Πύργου προς Περιστέρα, ΒΙΠΕ και ΧΥΤΑ Φλόκα», προϋπολογισμού 1.800.000,00 € και η «συντήρηση  της οδού Αίγιο – Φτέρη - Καλάβρυτα”, προϋπολογισμού 1.500.000,00 €.
     Επίσης, υπήρξε ανάδειξη αναδόχου για εργασίες εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης κόμβων, εντός της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.
     Όλα τα παραπάνω έργα έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: