ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ανδρ. Ριζούλης: Η κοινωνία έχει ανάγκη νέους ανθρώπους

 

Το link από τη συνέντευξη του Ανδρέα Ριζούλη στο Κόκκινο της Πάτρας 107.7.
Για το νέο κυβερνητικό σχήμα και τη μεταμνημονιακή εποχή. 

http://www.stokokkino.gr/article/1000000000068640/An-Rizoulis-I-koinonia-exei-anagki-neous-anthropous-pou-den-anikoun-sto-palio-sustima

«Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης για το νέο κυβερνητικό σχήμα, για την επιλογή νέων ηλιακιακά προσώπων από πλευράς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για την μεταμνημονιακή εποχή.  

«Χάραξη μιας νέας εποχής για την οικονομία και την κοινωνία. Στη βάση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια σημαντική αναδιάταξη με την αλλαγή του γραμματέα του κόμματος μπαίνοντας στην ηγεσία ο Πάνος Σκουρλέτης ένα σημαντικό στέλεχος του κόμματος, αλλά και της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια, που σηματοδοτεί την νέα θέληση του ΣΥΡΙΖΑ σε αναδιάταξη του κόμματος και ανασυγκρότησής του, με νέο ορίζοντα της εκλογικές αναμετρήσεις, που έχουμε» δήλωσε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης.
 
«Η κυβέρνηση έχει ανάγκη τα νέα πρόσωπα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης για την είσοδο των νέων ηλικιακά προσώπων στο νέο κυβερνητικό σχήμα, που επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Στη συνέχεια ο κ. Ριζούλης πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση, το κόμμα και η κοινωνία έχει ανάγκη να δεις νέους ανθρώπους, που δεν αποτελούν , όπως λέμε, «το παλιό» και το «ξεπερασμένο» σύστημα» και αυτό, όπως υπογράμμισε είναι σημαντικό, διότι οι νέοι άνθρωποι «έχουν όρεξη να αλλάξουν πράγματα» με τις νέες τους ιδέες.
 
Αναφορικά με την είσοδο στην κυβέρνηση προσώπων, που προέρχονται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς, ο κ. Ριζούλης επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή την στιγμή μια δημοκρατική παράταξη» και «πλέον η επέκτασή του είναι σε όλο τον κόσμο, που θέλει, εννοώ και την κοινωνία όχι μόνο τους υπουργούς, που μπορούν να δουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει χωρίς στερεότυπα, χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς μισαλλοδοξίες».
 
Ερωτηθείς για το αν κάποιο από τα πρόσωπα, που επελέγησαν από τον Αλέξη Τσίπρα για να αναλάβει υπουργικό χαρτοφυλάκιο, ήταν έκπληξη, απάντησε ότι τα περισσότερα πρόσωπα, όπως και πολλά ακόμα, είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για τον ανασχηματισμό, «οπότε οι περισσότεροι, όπως εγώ, αναμέναμε τι θα συμβεί», ενώ για την νέα υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, δήλωσε ότι «η κ. Παπακώστα διώχθηκε από την Νέα Δημοκρατία για ένα συγκεκριμένο λόγο, ότι αντέδρασε στην ακροδεξιά στροφή και φρασεολογία και του ανεπαίσχιντου λαικισμού, που εκφράζεται από ένα μέρος της ΝΔ, που ουσιαστικά έχει «καπελώσει» τον ίδιο τον πρόεδρο της, και για αυτό την απομάκρυναν».
 
Αναφορικά με την μεταμνημονιακή εποχή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σημείωσε ότι η σημασία της θα πρέπει να φανεί στον λαό, και αναφέρθηκε στα μέτρα, που έχει λάβει η κυβέρνηση να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα, «αλλαγές και τομές, οι οποίες κάποτε μπορεί να ήταν προφανείς, αλλά τα χρόνια των μνημονίων «χτυπήθηκαν» σκληρά (εργασία-κοινωνικές παροχές), όπου σταδιακά αποκαθίστανται, όπως είναι η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, ο κατώτατος μισθός, το «τερατούργημα» του διαχωρισμού των εργαζομένων των άνω και κάτω των 25 χρονών. Όλα αυτά είναι βασικά σημεία για την επόμενη ημέρα, όπως η εργασιακή ασφάλεια, αλλά και η προοπτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: