ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Δημ. Καμπουράκης στην Κρήτη;

Μάλλον τον ξελόγιασε η Σπυράκη

Το διάβασα στην ανεξάρτητη διαδικτυακή έκδοση του tvxs.gr, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω. Όμως από την άλλη, πρόκειται για ένα σοβαρό ενημερωτικό μέσον και δεν μπορώ αυτό να το προσπεράσω απαρατήρητα, καθώς υιοθετεί το σχόλιο της πρώην Ψυχαροσελίδας (σ.σ.: από την επιμέλειά της στα χρόνια του κυρ Σταύρου που έπαιρνε δάνεια με τον αέρα)!

Μαθαίνω λοιπόν, ότι, κοντά στο ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στα Χανιά με τη ΝΔ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος στο σπίτι της οικογένειας στο Ακρωτήρι της Κρήτης. 

Κι αφού ο «Βηματοδότης» παρουσιάζει τις πληροφορίες ως βεβαιότητα, γράφοντας ότι ο δημοσιογράφος ενώπιον 70 καλεσμένων του Κυριάκου Μητσοτάκη «ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του» και «δεχόταν ευχές για καλή επιτυχία», δεν μας απομένει παρά να αναμένουμε. Όπου νάναι σε ένα χρόνο από σήμερα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. 

Κι αν είναι έτσι, τότε θα σημαίνει πως για να καταλήγει η ΝΔ σε τέτοιες επιλογές, αποφάσισε MEGAλο ρίσκο αφού βάζει μόνη της την θηλιά στο λαιμό της!  


Ο Δημήτρης Καμπουράκης ξεκίνησε με αισιόδοξες προοπτικές στο χώρο του internet, μετά την κατάργηση της εκπομπής που είχε με τον Β. Λυριτζή  στο Mega, το οποίο είχε την γνωστή κατάληξη, αλλά  φαίνεται ότι δεν άντεξε...


Έκανε μια προσπάθεια να ανοίξει ένα δικό του site, το Lionews, αλλά δεν ευδοκίμησε.

Ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές και το site θα ξαναβγεί στον... αέρα. Αυτά τέλος Νοέμβρη του 2016. Έκτοτε ουδέν νεώτερον από το Δυτιπό Μέτωπο, όπως έγραψε και συγγραφέας Ρεμάρκ.  Το μυθιστόρημα "Ουδέν νεώτερον από το δυτικόν μέτωπον" εκδόθηκε το 1929 και χαρακτηρίστηκε ως το πιο συναρπαστικό λογοτεχνικό έργο για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Τότε ακόμη δεν είχε ανακαλυφθεί η Τηλεόραση, οι διαπλοκές μαζί της με τους επιχειρηματίες και εκδότες και κυρίως δεν είχε εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε εμπόδιο στις... θεάρεστες κομπίνες με τα τραπεζικά θαλασσοδάνεια!

Εξαιτίας των οποίων... φούνταρε το MEGAλο Κανάλι, -από πανελλήνιας εμβέλειας υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική- και η δαμόκλειος σπάθη του Εισαγγελέα επικρεμάται των κεφαλών μπαχτατζήδων των ΜΜΕ! 

Το επόμενο βήμα φαίνεται πως ο Δημ. Καμπουράκης επέλεξε να το κάνει στην πολιτική!

Αυτή κι αν δεν ήταν αντικειμενικότητα που μας πρόσφερε από την οθόνη του MEGA. Και τώρα στην αγκάλη του Κούλη για ζεστασιά! Μάλλον τον ξελόγιασε η Σπυράκη και θέλει να ακολουθήσει το άστρο της!


Δεν υπάρχουν σχόλια: