ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ρυμουλκά προσπάθησαν να το επαναφέρουν όρθιο!


Έχει πάρει επικίνδυνη κλίση το «Βενιζέλος»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα εν πλω στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Χανιά. 


Στο πλοίο επέβαιναν 1016 άτομα εκ των οποίων τα 875 επιβάτες και 141 άτομα πλήρωμα επέστρεψαν στο λιμάνι του Πειραιά τα ξημερώματα. 

Από τότε οι προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς συνεχίζονται με χρήση αφρού και νερού από το πλήρωμα του πλοίου αλλά και από ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν στο σημείο.

Ρυμουλκά προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη σωστή θέση, ενώ οι άνδρες τη Πυροσβεστικής άνοιξαν τρύπες πάνω απ' την ίσαλο γραμμή για να φεύγουν τα νερά.

Τις ειλικρινείς ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν στο πλευρό τους για την επιτυχή αντιμετώπιση του συμβάντος με την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Πειραιάς-Χανιά, εκφράζουν, σε ανακοίνωση, η εταιρεία ΑΝΕΚ LINES, ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του πλοίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: