ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Με αποχή μαθητών η έναρξη της χρονιάς λόγω κεραίας

ΦΩΤΟ αρχείου

Επίκεινται καταλήψεις στα συγκροτήματα!

Δεν θα στειλουν τα παιδιά στο σχολείο, απειλούν οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία και του Γηροκομειού αν δεν γίνει η απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την οδό Ευριπίδου, κοντά στα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής.


Η συντονιστική επιτροπή κατοίκων έχει ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες κινητοποιήσεις για το θέμα και επανέρχεται με ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του νομού στην οποία δηλώνουν ότι όχι μόνο δεν θα στείλουν τα παιδιά στο σχολείο στις 11 Σεπτεμβρίου αλλά θα ξεκινήσουν καταλήψεις από τον αγιασμό κιόλας.

Όπως αναφέρουν «στις 19 Ιουλίου εγκαταστάθηκε η κεραία στην οδό Ευριπίδου πολύ κοντά στα σχολικά συγκροτήματα κατά παράβαση του νόμου που θέλει την απόσταση ασφαλείας να ανέρχεται στα 300 μέτρα. Η εν μέσω θέρους τοποθέτησή της, με κλειστά τα σχολεία, για την αποφυγή αντιδράσεων από γονείς και μαθητές και η κάλυψή της με τη μορφή καμινάδας αποτελούν εξαπάτηση της νοημοσύνης μας. Οι νόμιμες ενέργειες δεν έχουν ανάγκη συγκάλυψης. Οι λαϊκές συνελεύσεις που ακολούθησαν εξέλεξαν Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την απομάκρυνση της κεραίας. 

Ο θυμός του κόσμου είναι μεγάλος και αν μετατραπεί σε οργή, τα πράγματα θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Σε λίγες ημέρες ανοίγουν τα σχολεία και οι αντιδράσεις θα ενταθούν τόσο από τους μαθητές και τους γονείς τους. Πρόθεσή τους είναι να μην επιτρέψουν τη λειτουργία των σχολείων μέχρι να φύγει η κεραία από την περιοχή. Οι θέσεις και οι προθέσεις για αγώνα, είναι προφανείς. Από την πλευρά μας έχουμε ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 

Επειδή η φροντίδα της υγείας μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση της κεραίας. Ζητάμε την έγγραφη τοποθέτησή σας για το θέμα και τις ενέργειές σας, προκειμένου να γίνουν γνωστός στην επόμενη λαϊκή συνέλευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: