ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ο τσουτσουνοπαίχτης, ο Δήμαρχος και ο εκτραχηλισμός!


Τα ΜΑΤ στον  Βόλο συλλαμβάνουν δημοτικό σύμβουλο μετά από μήνυση της παράταξης Μπέου!


Καταγώγιο μπήκε

στο Δήμο Πατρέων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΗΘΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ!



Μετά τα επεισόδια που είχαμε στο Βόλο, εντός του Δημαρχείου με αφορμή την πρόσκληση των ΜΑΤ από την παράταξη Μπέου, και την σύλληψη συμβούλου και πρώην βουλευτή Πρασίνων, με αφορμή την απόπειρα πώλησης νερού  (προώθηση της ιδιωτικοποίησης του νερού στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου μέσω της εκκαθάρισης της ΔΕΥΑΜΒ - Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου. Τελικά η πρόταση της παράταξης Μπέου για πτώχευση της Δημοτικής εταιρίας νερού δεν έλαβε την απαιτούμενη πλειοψηφία και δεν πέρασε).

Μετά τα παραπάνω, με την παράταξη την οποία στήριξε το ΚΚΕ στον β΄ γύρω -θα θυμάστε εκείνο το αμίμητο σύνθημα του ΚΚΕ Μαγνησίας κατά του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ ανθυποψηφίου του Μπέου, που φώναζαν  στον β΄ γύρο, οπαδοί του ΚΚΕ. «Καλύτερα ο Μπέος παρά ο ΣΥΡΙΖΑίος»), ήρθε σήμερα ο λεκτικός εκτροχιασμός του Δημάρχου του ΚΚΕ στην Πάτρα Κώστα Πελετίδη, κατά τον οποίο προπηλάκισε λεκτικά δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης με την αχαρακτήριστη φράση «τσουτσουνοπαίχτη»!

Στη σύλληψη του δημοτικού συμβούλου Ν. Κανελλή προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ενώ της αντιπολίτευσης οι δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν και ο Αχ. Μπέος είπε πως η σύλληψη έγινε… αυτοδίκαια, ενώ έβρισε τη δημ. σύμβουλο Νατάσα Οικονόμου. Επιπλέον συνελήφθη ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων, Μιχ. Τρεμόπουλος όπως ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας.
Επίσης, έγινε προσαγωγή ενός ακόμη ατόμου που κατήγγειλαν οι συγκεντρωμένοι πολίτες.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, (μετά τον Μπέο του Δημ. Συμβουλίου Βόλου, που είναι καλύτερος από τον ΣΥΡΙΖΑίο!), τα πράγματα εκτροχιάστηκαν όταν  ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν για το εξοχικό τη βίλα του στα Αραχωβίτικα, από μέλη παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

«Τι λες ρε τσουτσουνοπαίκτη;» ρώτησε ο Πελετίδης τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Μπακαλάρο, προκαλώντας σοκ στο σώμα, βλέποντάς τον να χάνει τον έλεγχο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η αντιπολίτευση τον στρίμωξε ζητώντας απαντήσεις από τον ίδιο και όχι από τον Χρήστο Κορδά που κλήθηκε να αναλάβει το ρόλο του «αντ΄ αυτού».

Φυσικό ήταν το θέμα να κάνει τον γύρο των ΜΜΕ σε Πάτρα και Αθήνα,η πόλη της Πάτρας να γίνεται περίγελος ως παραλλαγή του Μπέου, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα βρήκαν θέμα... γαργαλιστό, που αυξάνει τα κλικ! Και να τονίζεται η πρωτοφανή επίθεση δημάρχου σε σύμβουλο στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.
 
Δικαιολογούμενος ο Δήμαρχος Πελετίδης είπε ότι το ζήτημα όσων αναφέρονται στο θέμα, «δεν είναι ο φόβος τους μην καεί η περιοχή από ενδεχόμενη φωτιά, αλλά το πρόβλημά τους είναι η δημοτική αρχή, η οποία όπως είπε άλλαξε τα πράγματα στην Πάτρα».

Ότι άλλαξε τα πράματα στην Πάτρα να συμφωνήσουμε, αλλά να μας απαντήσει κιόλας ο Κώστας Πελετίδης: Προς το κλύτερο ή προς το χειρότερο. Γιατί η σημερινήν του συμπεριφορά είναι η απόδειξη μίας εκτραχηλισμένης στάσης των σμπίρων του ΚΚΕ, που δεν παύει να εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία, καθώς αντιλαμβάνεται ότι έρχεται το τέλος  της δημαρχίας του εκλεκτού του ΚΚΕ.

Μόλις στριμώχτηκε, τότε ήταν που ο Δήμαρχος Πατρέων απηύθυνε την ύβρη «τσουτσουνοπαίχτη" στον δημ. σύμβουλο, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη και η φράση διεγράφη από τα πρακτικά!

Μόνον από τα πρακτικά όμως, γιατί δεν διεγράφη από την μνήμη του κοινού, που για πρώτη φορά άκουσε να εκστομίζεται τέτοιου είδους ύβρη εντός Δημ. Συμβουλίου, από στόματος Δημάρχου.

Βεβαίως υπάρχει και προηγούμενο επί δημάρχου Άννινου στο διάστημα του διαζυγίου του με το ΚΚΕ, όταν διαπληκτιζόμενος για θέμα δημοτικής φύσεως εκτραπής κατέφερε στο κεφάλι του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Τάκη Σταθάτου το βιβλίο πρακτικών του Συμβουλίου φωνάζοντας: Επιτέλους δεν υποφέρεσαι!

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι των δημοτικών ζητημάτων και όλοι είπαν να μην επαναληφθεί η πράξη που θα δημιουργούσε ζούγκλα στην αίθουσα που αποφασίζονται οι τύχες των Πατρινών! Αλλά δυστυχώς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: