ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Κατασκευή οδού Λαστέικα – Παράκαμψη Αγ. Ιωάννη – Κατάκολο


Ένα οδικό έργο με μεγάλη αναπτυξιακή διάσταση
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προσφορών, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, για το έργο «Κατασκευή οδού Λαστέικα – Παράκαμψη Αγίου Ιωάννη – Κατάκολο», με τη συμμετοχή 8 εταιρικών σχημάτων, ενώ τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται το άνοιγμα των προσφορών.
          Το έργο εντάσσεται στην στρατηγική της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Πύργου – Κατάκολου – Αρχαίας Ολυμπίας, έχει προϋπολογισμό 11.904.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας 2014 – 2020.

          “Η υλοποίηση της ολοκληρωμένης οραματικής προσέγγισης για το Κατάκολο μπαίνει, με σταθερά βήματα, σε τροχιά υλοποίησης. Πρόκειται για ένα οδικό έργο με μεγάλη αναπτυξιακή διάσταση”, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
          “Υλοποιούμε τα έργα μας με σχέδιο, μεθοδικά και προσπαθούμε να μην χάνουμε ούτε μία ημέρα”, ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος.
          Το συγκεκριμένο έργο, μήκους 3,305 μέτρων, έχει στόχο την απ’ ευθείας σύνδεση του λιμανιού του Κατάκολου με την Εθνική οδό και τον βορειοδυτικό άξονα. Τα έργα που υλοποιήθηκαν και αυτά που ξεκινούν στο λιμάνι Κατάκολου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση του τουρισμού και στην αναβάθμιση  του τουριστικού προϊόντος  προς τη Δυτική Ελλάδα και κυρίως την Ηλεία. Η υλοποίηση αυτού του έργου είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: