ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Γρηγόρης Μαρκέτος: ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ

Με ένα καυστικό άρθρο για την πολιτικάντικη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κοσμεί το Ιστολόγιό του 
laiki-patrwn.blogspot.com/ ο γνωστός γιατρός της Πάτρας Γρηγόρης Μαρκέτος.

Σε αυτό υπό τον τίτλο «ι ένοχοι να σιωπήσουν!» αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η τσίπα είναι μεγάλο πράγμα. Καταλαβαίνω να έχει κάνει κάποιος λάθη και παραλείψεις, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, όμως αυτό που θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι να έρχεται και να κουνάει το δάχτυλο όντας ο δημιουργός της χρεοκοπίας της χώρας.
 
Έρχεται λοιπόν ο αρχηγός της συντηρητικής παράταξης-της Νέας Δημοκρατίας-και δηλώνει ανερυθρίαστα ότι:
 
« οι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας σήμερα, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την οικονομία, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εξωτερική πολιτική, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την άμυνα...»
 
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν από τα Γρεβενά στις 29/8/2018 την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα. 
 
Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ποιός;
 
Η παράταξη που είναι υπεύθυνη για ΟΛΑ τα δεινά της χώρας από την εποχή της μικρασιατικής καταστροφής με τον ιδρυτή της τον Δημήτριο Γούναρη, που έθαψε τα όνειρα και το μέλλον της Πατρίδας στα βάθη της ανατολής, μέχρι της μέρες μας που συμπράττοντας με το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν ό,τι ομορφότερο υπήρχε. 
 
Κατέστρεψαν το παρόν και το μέλλον.
 
Τολμάνε λοιπόν να κουνάνε δάχτυλο και να νουθετούν οι ολετήρες της Πατρίδας.
 
Ο Λαός όμως από άβουλος παρατηρητής, έγινε πλέον θεματοφύλακας και περπατάει δίπλα στην κυβέρνηση της Αριστεράς, χωρίς να τρέχει πίσω ασθμαίνοντας όπως γινόταν στο παρελθόν με τις πασοκονουδού κυβερνήσεις!
 
Εμπρός μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ χτίζουμε την ΕΛΛΑΔΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: