ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γράψει τις δικές του σελίδες

Ο Πάνος Σκουρλέτης, στην πλ. Γεωργίου, για το ΟΧΙ, στις 2-7-2015.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί, με μία κυβέρνηση που θα «γειώνεται» μέσα από ένα ισχυρό κόμμα, να γράψει τις δικές του σελίδες στην πολιτική επιστήμη, σε μία Ευρώπη χωρίς κυβερνήσεις με αναφορές στην Αριστερά, επιδιώκοντας παράλληλα συμμαχίες σε στέρεη προγραμματική βάση, ενόψει και των δύο μεγάλων εκλογικών μαχών τον Μάιο, δήλωσε σε συνέντευξή του, ο νέος γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης 

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο, προέβλεψε ότι τους επόμενους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει στείρα αντιπολίτευση τόσο από την αυθεντική Δεξιά της ΝΔ όσο και το ΚΙΝΑΛ που κινείται δορυφορικά προς αυτήν. 

Ωστόσο, θα είναι η χρονιά που θα φανούν τα αποτελέσματα και θα δρέψουμε τους καρπούς της δουλειάς των προηγούμενων ετών, όπως εκτίμησε.

Για το «παράδοξο» να αφήσει μία κυβερνητική θέση εξουσίας και να αναλάβει την θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «η προσέγγιση για τους περισσότερους από εμάς που έχουμε θητεύσει χρόνια στην Αριστερά είναι διαφορετική σε τέτοιου είδους θέσεις ευθύνης, από ό,τι βλέπουμε σε άλλους χώρους. Δεν είναι τα στενά προσωπικά κριτήρια που οδηγούν σε μία επιλογή, όσο η ένταξη και συμμετοχή σε μία συλλογική προσπάθεια που στο διάβα του χρόνου παίρνει διάφορες μορφές και στο πλαίσιο μίας δημοκρατικής συνεννόησης με τους δικούς μας κανόνες καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες που του ορίζουμε όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: