ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

«Και θέλει να κάνει και τον ινστρούκτορα ο αθεόφοβος...»!


Ο Ευ. Αντώναρος για την προπέτεια του Άδωνι Γεωργιάδη, που δήλωσε πως εάν δεν καταρρεύσει ο Τσίπρας, από περικοπή συντάξεων, «μέχρι τον Σεπτέμβρη, φεύγω από την χώρα!»


Τι του ήρθε του Ευ. Αντώναρου και τον στενοχωρεί τον άνθρωπο. Ο λόγος για τον Άδωνι. Είπε μία μακ@κίτσα, όπως εκείνη του λαγού μέσα στην ζούγκλα για τον κύριο Λιοντάρι και του την φωνάζει ακόμη. Πήγε λοιπόν και βρήκε τι είχε πει για τον ΣΥΡΙΖΑ τον Μάη του 2018 και του την κοπανάει, με το που βγήκε ο Γιάννης Δραγασάκης και δήλωσε πως ο Προϋπολογισμός του 2019 δεν προβλέπει περικοπή συντάξεων.

Όπως διαβάζεται (βλέπε φωτογραφία) και στο τουΐτ που ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Μάιο του 2018, έγραφε: 

«Δηλώνω σίγουρος ότι ο Τσίπρας θα καταρρεύσει υπό το βάρος των νέων μέτρων. Η περικοπή των συντάξεων θα του στοιχίσει τις εκλογές. Είμαι τόσο σίγουρος που, αν δεν κάνει εκλογές μέχρι τον Σεπτέμβρη, φεύγω από την χώρα».

Κι επειδή ο Σεπτέμβρης έφθασε και ο Άδωνις το... μάτα πάλι σκέφτεται  το ζήτημα (σ.σ.: είπαμε «ε, κυρ Λιοντάρι, λέμε και καμιά μακ@κίτσα») κάνει πως ξέχασε τι έχει γράψει:

Γι αυτό και ο Ευ. Αντώναρος, «θαύμασε»(!)  την λεβεντιά του Άδωνι, σχολιάζοντας από το δικό του τουΐτ:

«Τι συνέπεια λόγων και πράξεων ο εν λόγω μουσαφίρης... Όχι μόνο από κόμμα σε κόμμα, αλλά και μέσα στο ίδιο κόμμα, αλλάζει απόψεις σαν τα πουκάμισα! Και θέλει να κάνει και τον ινστρούκτορα ο αθεόφοβος...»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: