ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Δύο σδτα δύο πέτυχαν οι δίδυμες αδελφές από τον Πύργο

Μπορεί η Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που πέτυχε η Ανδριανή και η Λογιστική και Χρηματοοικονομική Αθήνας που πέτυχε η Δήμητρα να τις αναγκάζουν να «χωρίσουν» για λίγο, ωστόσο αυτό δεν ήταν λόγος για να μειώσει τη χαρά από την επιτυχία των δίδυμων κοριτσιών από τον Πύργο, μαθήτριες μέχρι τον Ιούνιο του 4ου Λυκείου Πύργου.


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σε σχολές της προτίμησης τους, γέμισε χαρά τις ίδιες και την οικογένειά τους, αφού μια δύσκολη προσπάθεια, με πολύ διάβασμα και άγχος – όσο χρειαζόταν – ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και «θεωρητικά» οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, αυτό, ελπίζουν ότι θα είναι για λίγο, καθώς η Ανδριανή θα επιδιώξει  να πάρει μεταγραφή στη Νομική Αθήνας, ώστε να είναι μαζί με τη Δήμητρα και στις σπουδές τους. Και ευελπιστούν ότι θα το πετύχουν, καθώς ήδη η μεγαλύτερη αδελφή τους σπουδάζει στα Ιωάννινα.

Τα δυο κορίτσια, μίλησαν για την επιτυχία τους αυτή στην εφημερίδα «Πατρίς», μη παραλείποντας να ευχαριστήσουν όσους τις βοήθησαν για να πετύχουν το στόχο τους!

Ανδριανή: Νομική Θεσσαλονίκης: «Είμαι πολύ χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα τόσο για μένα όσο και για την αδερφή μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανα τις καθηγήτριες Ζωή Βουρτση και Ιωάννα Σεφερλή καθώς και την οικογένειά μου για την στήριξη»!

Δήμητρα – Λογιστική και Χρηματοοικονομική – Αθήνα: «Αισθάνομαι ανακούφιση και χαρά που περάσαμε  με την αδελφή μου στις σχολές προτίμησης μας . Έως τώρα είχαμε μια κοινή πορεία κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε σπουδάζοντας  στην ίδια πόλη»!

Πηγή: Patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: