ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

«Απόψε έχει Πανσέληνο και είναι ωραία...»!


Μαγικές βραδιές με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα πραγματοποιεί το ΥΠ.ΠΟ στο φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. 


Συνολικά 132 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία της χώρας θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό απόψε Κυριακή 26 Αυγούστου στο πλαίσιο του θεσμού "Πανσέληνος 2018". Σε 95 από αυτούς θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η Πανσέληνος του Αυγούστου 2018 έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018. 

Η είσοδος σε όλους τους χώρους θα είναι, όπως κάθε χρόνο, ελεύθερη για το κοινό. Υπενθυμίζεται ότι η  Πανσέληνος του Αυγούστου 2017 προσέλκυσε πέρσι πάνω από  75.000 επισκέπτες που κατέκλυσαν αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την επικράτεια.


Το Μουσείο Ακρόπολης υποδέχεται τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων και στήνει ένα αισθαντικό ταξίδι-αφιέρωμα στις σημαντικότερες συνθέσεις του ελληνικού κινηματογράφου, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Μίχα και την οργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (9 μ.μ.).




Ναός του Ποσειδώνα – Σούνιο. Ο Γιώργος Ανδρέου για την πανσέληνο του Αυγούστου, με τον Γιάννη Κότσιρα και την Κορίνα Λεγάκη.Με φόντο το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και την πανσέληνο του Αυγούστου να φωτίζει το μοναδικό σκηνικό, ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου, θα δώσει μια συναυλία την Κυριακή 26 Αυγούστου, λουσμένη στο φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού, σε έναν από τους σημαντικότερους και ομορφότερους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: