ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Γ. Ραγκούσης κατά υπουργών-υπαλλήλων του Μαρινάκη

"Η ημέρα που έφερε το τέλος των μνημονίων ήταν μία ιστορική ημέρα για την πατρίδα μας" επανέλαβε ο Γιάννης Ραγκούσης στο facebook και μετά τον ανασχηματισμό όπως σχολίασε απαντώντας "δεν περιμένει καμιά συγγνώμη" τώρα που αποδείχθηκε ότι δεν έκρυβε ιδιοτέλεια η άποψή του για την στοχοποίησή του από διάφορους, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά:  


Υπουργούς και υφυπουργούς του Σαμαρά, υπάλληλους του Ψυχάρη, που με τη διαπλοκή τους εκμαύλιζαν για πολλά χρόνια πολιτικούς και δημοσιογράφους δεν περιμένει καμιά συγγνώμη.

Ελπίζω να μπορούμε να συμφωνήσουμε τουλάχιστον στο γεγονός πως έγινε ο ανασχηματισμός και ότι-όπως είχα πει-δεν είμαι υπουργός.

Ε λοιπόν, για όσους έχουν κάνει την κακοήθεια επάγγελμα-και ειδικά τώρα που δεν μπορούν να μου αποδώσουν ιδιοτέλεια-επαναλαμβάνω: η ημέρα που έφερε το τέλος των μνημονίων ήταν μία ιστορική ημέρα για την πατρίδα μας.
___________
ΥΓ σιγά μη μου ζητήσουν συγνώμη όλοι αυτοί οι άθλιοι που βρωμίζουν τη δημόσια ζωή με τις ανοησίες τους και την αισχρότητά τους. Ειδικά κάποιοι υπουργοί και υφυπουργοί του Σαμαρά, υπάλληλοι του Ψυχάρη, που με τη διαπλοκή τους εκμαύλιζαν για πολλά χρόνια πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: