ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Δεκατρείς υπουργοί ήρθαν και εννέα έφυγαν. αλλά ποιοι;

Η σημερινή κυβέρνηση αριθμεί συνολικά 13 γυναίκες!

Δεκατρείς είναι οι νεοεισερχόμενοι της πρώτης μεταμνημονιακής κυβέρνησης, 6 γυναίκες με την Όλγα Γεροβασίλη να γίνεται η πρώτη υπουργός Προστασίας του Πολίτη και 9 οι αποχωρήσαντες υπουργοί... 


Ήρθαν 13 νέα πρόσωπα: 

Μιχάλης Καλογήρου (υπουργός Δικαιοσύνης), Σταύρος Αραχωβίτης (υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης), Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης), Μυρσίνη Ζορμπά (υπουργός Πολιτισμού). Παναγιώτης Ρήγας (αναπληρωτής υπουργός 'Αμυνας), Κατερίνα Νοτοπούλου (υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης), Λευτέρης Κρέτσος (υφυπουργός ΨΗΠΤΕ), Μαρίνα Χρυσοβελώνη (υφυπουργός Εσωτερικών), Κατερίνα Παπακώστα (υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη), Στάθης Γιαννακίδης (υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης), Ολυμπία Τελιγιορίδου (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης), Γιώργος Δημαράς (υφυπουργός Περιβάλλοντος), Μάρκος Μπόλαρης (υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Θρησκευμάτων).

6 γυναίκες

Η σημερινή κυβέρνηση αριθμεί συνολικά 13 γυναίκες, καθώς με τον σημερινό ανασχηματισμό εντάχθηκαν επιπλέον 6: Κ. Νοτοπούλου, Μ. Χρυσοβελώνη, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Μ. Ζορμπά, Κ. Παπακώστα, Ολ. Τελιγιορίδου.

και έφυγαν

Δεδομένης της μετακίνησής του στην κομβική θέση του νέου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από τη χθεσινή εκλογή του στην ΚΕ του κόμματος, ο Πάνος Σκουρλέτης δεν συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα.

Εκτός κυβέρνησης έμειναν ο Σταύρος Κοντονής, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (ο οποίος θα προταθεί από τον πρωθυπουργό για πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ), ο Γιάννης Τσιρώνης, η Λυδία Κονιόρδου, ο Βαγγέλης Αποστόλου, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Γιάννης Μπαλάφας και ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: