ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Έχασε το "κέντρο" ο Κακλαμάνης, ζητά τη βοήθεια του κοινού


«Τι είναι το κέντρο;» αναρωτήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης που τελευταία χρειάζεται τη βοήθεια του κοινού για να το προσδιορίσει πολιτικά. 


Όταν πρέπει να ξεπλύνεις δημόσια την ακροδεξιά και να καλύψεις πολιτικά την ύπαρξή της στις ηγετικές θέσεις της Ν.Δ. για να αποδείξεις την «ομοιογενή και ενωμένη» Ν.Δ. είναι λογικό το κέντρο,  να χάνεται  από τον πολιτικό σου ορίζοντα.

Ο Νικ. Κακλαμάνης  προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις διαβάζοντας την ιδρυτική διακήρυξη της Ν.Δ. περισσότερο μάλλον για να την υπενθυμίσει ευγενικά σε κάποιους, αν και παραδέχτηκε λίγο μετά τον «καιροσκοπισμό» και την μικροπολιτική που πολιτεύεται η Ν.Δ. λέγοντας ότι είναι «χρήσιμοι εκλογικά».

«Σε ένα μεγάλο κόμμα εκλογικά είναι χρήσιμο να υπάρχουν και τέτοιες φωνές» είπε προσθέτοντας ότι «με το δικό τους τρόπο μίλησαν για αυτά τα πράγματα, οι δυο τρεις συνάδερφοί μου».

Μόνο που ο «δικός τους τρόπος» ακούγεται μόνο υπερκαλύπτοντας όλους τους άλλους, ειδικά όταν  δηλώσεις, όπως του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Μ. Βορίδη, για τις «ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς» μένουν να πλανώνται στον αέρα, χωρίς το παραμικρό άδειασμα.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: