ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Γλώσσεψε την... μπέρδα του ο οικοδεσπότης του ΑΝΤ1 !


«Το πολώνετε το κλίμα κύριε Βορίδη» είπε ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, απευθυνόμενος στον Δημ. Παπαδημούλη.

«Δεν με λένε Βορίδη, με λένε Παπαδημούλη» υπενθύμισε άμεσα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1. 

Και φυσικά ο παρουσιαστής σάστισε με το μαργαριτάρι που εξήλθε των οδόντων του!

Ήταν η συζήτηση για την μνημονιακή εποχή και το κλίμα του εμφυλιοπολεμικού διχασμού που καλλιεργεί η Ν.Δ. καθώς είπε  ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης στον ΑΝΤ1. 

Συζήτηση που παρολίγο να  σημάνει την εναρκτήριο βολή της πολεμικής σύγκρουσης από την συχνότητα του ΑΝΤ1!

Επί της ουσίας, τώρα, ο αντιπρόεδρος Δημ. Παπαδημούλης, τόνισε:

«Είναι λάθος της Ν.Δ. να επιλέγει ως αντιπολιτευτική τακτική τις τραγωδίες που δυστυχώς είχαμε και παλαιότερα. Εθνικό και πατριωτικό καθήκον είναι να πιέζουν ώστε να γίνει ο απολογισμός, να καταλογιστούν ευθύνες και να διορθωθούν πράγματα».

Ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε ότι «τα θέματα της οικονομίας θα κρίνουν τις επόμενες εκλογές. Η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται με επιχειρήματα, ιδέες και προγράμματα και όχι με όρους εμφύλιου διχασμού».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποχρέωση απέναντι στην πολιτική παράδοση του Κ. Καραμανλή, Κων. Μητσοτάκη, του Κ. Καραμανλή να μην αφήνει τους χουντικούς Γεωργιάδη και Βορίδη να δίνουν γραμμή στη Ν.Δ.» τόνισε ενώ όταν αντέδρασε ο τηλεπαρουσιαστής, ο αντιπρόεδρος υπενθύμισε ότι  «τον κ. Βορίδη διόρισε ως διάδοχος του Μιχαλολιάκου από το δικτάτορα Παπαδόπουλο, γραμματέας της Νεολαίας ΕΠΕΝ».

«Χρειαζόμαστε ήπιο πολιτικό κλίμα και σοβαρό διάλογο. Θα είναι κέρδος για τη Ν.Δ. να μην αφήνει στα πρωτοπαλίκαρα του Καρατζαφέρη που τους έφερε εκ μεταγραφής ο Σαμαράς στη Ν.Δ., να δίνουν γραμμή» επανέλαβε.

Τέλος μιλώντας για τις εκλογές ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εκτίμησε ότι: «Παρά τις προσπάθειες αποδόμησης και «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ήρθαν για να μείνουν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος

"Όλοι, κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευση πρέπει να συμβάλλουν με ιδέες και πράξεις ώστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ χρεοκοπία και μνημόνια" τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημούλης.

Συνέχισε λέγοντας ότι "βασικό δίδαγμα από την οδυνηρή εμπειρία της χρεοκοπίας είναι να μην μοιράζουμε λεφτά που δεν υπάρχουν  διότι έτσι δημιουργήθηκαν τα δίδυμα ελλείμματα και χρέη που οδήγησαν στην χρεοκοπία. Θα χρειαστεί χρόνος, προσπάθεια και αλλαγές". "Πρέπει να πιάσουμε τους στόχους και να τους ξεπεράσουμε ώστε να αποδείξουμε με αριθμούς ότι δεν είναι απαραίτητο το κόψιμο των συντάξεων ενώ δίνοντας φοροελαφρύνσεις στους μικρομεσαίους θα τονώσουν την αγορά. Ενώ οι κοινωνικές δαπάνες προς όφελος των πιο αδύναμων θα έρχονται από ότι περισσεύει".

Βασικός στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή μείωση της ανεργίας είπε ο κ. Παπαδημούλης ενώ διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν στη χρεοκοπία τη χώρα και για τα οποία ευθύνεται η προηγούμενη διακυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ.

Με πληροφορίες και από το avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: