ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

X. Καφαντάρη: “Ονειρεύεστε μνημόνια στη Ν.Δ." κ. Λαζαρίδη



«Ονειρεύεστε μνημόνια» είπε στον κ. Μ. Λαζαρίδη που επέμενε στο αφήγημα της Ν.Δ. για «4ο μνημόνιο».  Όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε στις συντάξεις, τον κατώτατο μισθό και στο ασφαλιστικό η βουλεύτρια του υπενθύμισε στον σύμβουλο επικοινωνίας της Ν.Δ., τι έλεγε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Ξεπερασμένο το οκτάωρο, τι χρειάζονται οι συλλογικές συμβάσεις;» έλεγε ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλώντας στο ΣΕΒ για την αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης. «Είναι θράσος να μιλάει η Ν.Δ. για μείωση συντάξεων τη στιγμή που τις μείωσε 11 φορές, ενώ έκοψε το δώρο Πάσχα και  δώρο Χριστουγέννων» συμπλήρωσε.

Η κ. Καφαντάρη τόνισε ότι «η αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής, η αύξηση των εξαγωγών, η  πτώση της ανεργίας είναι στοιχεία που δείχνουν ότι σταδιακά η οικονομία ανακάμπτει».
Υπογράμμισε μάλιστα ότι είναι σημαντικό να στηριχθεί το κομμάτι του κόσμου που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης και στο σημείο αυτό παρέπεμψε στις εξαγγελίες που θα γίνουν στην κατεύθυνση αυτή από τον Πρωθυπουργό.

Τέλος καλούμενη να σχολιάσει τον ανασχηματισμό που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες πρόσθεσε: «Πρέπει να συσταθεί ένα πανδημοκρατικό μέτωπο, ώστε να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα Πρέπει να κερδίσουμε ότι χάσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια».

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: