ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Καταρρέει λόγω πολέμων η τουρκική Οικονομία

 

Και τα τουρκικά ΜΜΕ του Ερντογάν, α λα Μαρία Σπυράκη της ΝΔ,  «εξαφάνισαν» την είδηση!


Στην επάνω φωτογραφία φαίνεται η πορεία του τουρκικού νομίσματος και στην δεξιά τα ΜΜΕ δεν έχουν ούτε μονόστηλο, ως είδηση!

Οι αργυρώνητοι  δημοσιογράφοι και εκδότες είναι... διεθνιστές! Πράττουν όπως ακριβώς έπραξε και το ελληνικό διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα στα χρόνια της... χολέρας των Σαμαροβενιζελικών μνημονίων.

Η τουρκική Οικονομία παίρνει τον κατήφορο. Οι συνεχής σπατάληση χρημάτων για την τροφοδότηση των πολέμων που έχει ανοίξει το καθεστώς του Σουλτάνου, οδηγούν την λίρα στα τάρταρα της ισοτιμίας με το ευρώ  να ανταλλάσσεται πλέον και πάνω από κυμαινόμενο των πέντε λιρών.

Η κα Σπυράκη, εκπρόσωπος του Κυριακούλη Μητσοτάκη, στην συνέντευξή της στην εκπομπή του Ενικού, το είπε για το «bank run» των ελληνικών τραπεζών το 2012:
 
«Αυτό δεν το περιγράψαμε ποτέ», εννοώντας ότι είχε την είδηση, του βυθίσματος της τραπεζικής Οικονομίας, αλλά ως δημοσιογράφος του κατάπτυστου Mega την κράτησε κάτω από το μαξιλάρι της και κοιμότανε γλυκά, για να μην τη μάθουν οι πολίτες. Και φυσικά για να μην πάρει πόντους ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε το 2012.

Σήμερα η κα Σπυράκη είναι εκπρόσωπος του Κούλη και μιλά για δημοσιογραφική εντιμότητα. Ποια; Αυτή που μαγείρευε τις ειδήσεις στο Mega, ως δήθεν ενώ παράλληλα έπαιρνε γραμμή από την ΝΔ του Αντ. Σαμαρά και προετοίμαζε την μεταπήδησή της στην Ευρωβουλή, καθώς το Mega πήγαινε κατά διαόλου με τα ανομήματά του!


Τις απαντήσεις για την αποκάλυψη που η ίδια έκανε ότι οι ελληνικές τράπεζες τροφοδοτούνταν με χρήματα από το εξωτερικό την περίοδο του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 χωρίς να μεταδοθεί η είδηση, έδωσε η Μαρία Σπυράκη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» στο STAR στις 29-4-2014.

Σε συνέντευξή της στο Κρήτη TV, η κ. Σπυράκη αποκάλυψε λίγο νωρίτερα όσα γνώριζε για το περίφημο «bank run» του 2012. «Η Ελλάδα είχε bank run την περίοδο ανάμεσα στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, δηλαδή στην πραγματικότητα οι άνθρωποι πήγαιναν στις τράπεζες και έπαιρναν τα λεφτά τους. Αυτό ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να πει ένας άνθρωπος στη θέση μου. Δεν μπορούσε δηλαδή να πει ότι μπορούσε να έρθει μια στιγμή που κάποιος θα πήγαινε στην τράπεζα και θα έλεγε "καλησπέρα σας, θέλω 10.000" και θα του έλεγε η τράπεζα "λυπούμεθα, δεν έχουμε". Γιατί εκεί θα τελείωναν όλα», είπε χαρακτηριστικά. 

Και συμπλήρωσε: «Υπήρχε μια διαδικασία που ήταν πολύ οδυνηρή. Ήταν η διαδικασία της τροφοδοσίας της Ελλάδος με μετρητά. Έφευγε το αεροπλάνο από την Ελευσίνα, πήγαινε στην Ιταλία και επέστρεφε με μετρητά που πήγαιναν στην Τράπεζα της Ελλάδος και μοιράζονταν στις τράπεζες. Αυτό δεν το περιγράψαμε ποτέ. Δεν είχαμε και δικαίωμα να το πούμε ποτέ. Και προφανώς τη διήγηση δεν μπορώ να σας πω από ποιον την έχω, αλλά την έχω από εκείνους που το ήξεραν με όλη τους τη λεπτομέρεια».

Η επίμαχη δήλωση της κ. Σπυράκη για το περίφημο bank run πριν τις εκλογές του 2012 βρίσκεται στο 58:35 του παρακάτω βίντεο: 


 Δεν υπάρχουν σχόλια: