ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Τον... μούρλανε η αντιζηλία και πλήρωσαν τα παιδιά!



Την ερωτική αντιζηλεία ενός ζευγαριού αλβανικής καταγωγής, που φέρονται ως γονείς τους, πλήρωσαν τα τρία μικρά παιδιά, που βρέθηκαν σε πεζοδρόμιο της Πάτρας την Κυριακή 15-1-2017, που πέρασε. Και αυτό επειδή η νεαρή μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για άλλον.


Ωστόσο, μετά από πολλές έρευνες, στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών από το απόγευμα σήμερα βρίσκεται,  ο γονιός των τριών κοριτσιών ηλικίας δυόμιση, ενάμιση ετών και μόλις 5 μηνών, τα οποία εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα στο δρόμο την περασμένη Κυριακή και αναζητούνται σύζυγος και πεθερά. Πρόκειται για έναν άνδρα γεννηθέντα το 1991, αλβανικής υπηκοότητας, που βρέθηκε σε ψυχικό αδιέξοδο και παραλογισμό. 

Ο 26χρονος, ερχόμενος από τα Λεχαινά, με τα παιδιά του στην Πάτρα για να πιέσει την πεθερά του, που διαμένει στην πόλη, όταν απέτυχε, εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μαζί με τον δικηγόρο του. Και ακολούθως εντοπίστηκε και η σύζυγός του και η μητέρα της, που αναζητούνται από την Αστυνομία. Το ζεύγος διέμενε στα Λεχαινά Ηλείας.

Ο πατέρας των παιδιών παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: