ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Κλειστή η κλιμακωτή οδός όρμου Φηρών λόγω εργασιών



Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το παλαιό λιμάνι της Θήρας, όπου λειτουργεί η γαϊδουρόσκαλα, για όσους έχουν διάθεση να την... γευτούν, ανεβαίνοντάς την με τα πόδια ή καβάλα στο μουλάρι, που θα μεταφέρει και τις οικοσκευές τους. Εναλλακτικώς, παραπλεύρως της σκάλας λειτουργεί ασφαλές τελεφερίκ.




Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει ότι η κλιμακωτή οδός του Όρμου Φηρών θα είναι κλειστή για τους πεζούς και τα ζώα λόγω εργασιών επισκευής και συντήρησης της οδού. 

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της οδού υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου του Δήμου Θήρας «Επισκευή Λιθόστρωτων Κλιμακωτών Δρόμων στον Όρμο των Φηρών», το οποίο έχει ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου 2016 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Φεβρουαρίου 2017. 

Οι εργασίες στο μονοπάτι που οδηγεί στον Όρμο των Φηρών έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες καθώς έχουν προκληθεί αποκολλήσεις του λιθόστρωτου τμήματος, ενώ παράλληλα αρκετοί τοίχοι αντιστήριξης χρήζουν επέμβασης λόγω κατάρρευσης.

Η κλιμακωτή οδός του Όρμου Φηρών θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες της επισκευής της εγκαίρως, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: