ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Παραδόθηκε στην Πάτρα, η ερωτοχτυπημένη «Μήδεια»


Φωτογραφία αρχείου.

 

Εντολή του Αρείου Πάγου στον Εισαγγελέα Πατρών να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα  για το θέμα των εγκαταλελειμμένων ανηλίκων


Παραδόθηκε στην Ασφάλεια της Πάτρας, σήμερα η 20χρονη σύγχρονη Μήδεια, μάνα των τριών παιδιών που απασχολούν το πανελλήνιο μετά την εγκατάλειψή τους και η οποία δεν μπορεί να συλληφθεί, λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου.

Σχεδόν ουρλιάζοντας προς τους αστυνομικούς, έκανε σαφές ότι δεν θέλει να βρίσκεται κοντά στα μωρά της, δεν τα θέλει και επαναλαμβάνει «δώστε τα σε ‘Ιδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία».

Σε απόγνωση φαίνεται ότι βρίσκεται ο 26χρονος πατέρας των παιδιών που παραμένει κρατούμενος για παράνομη είσοδο στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλαίει και παρακαλεί να πάρει εκείνος πίσω τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το protothena,  η 20χρονη Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία είχε βρει καταφύγιο στον καταυλισμό Ασπροπύργου, συμφώνησε να μεταβεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, παρότι είχε αρνηθεί αρχικά να το κάνει επειδή φοβόταν μήπως μπλέξει καθώς δεν έχει χαρτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω εξέλιξη συνέπεσε με την εντολή που έδωσε νωρίτερα ο Άρειος Πάγος να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα  για το θέμα των εγκαταλελειμμένων ανηλίκων. Η εντολή του Αρείου Πάγου παρελήφθη ήδη από τον Εισαγγελέα Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
«Δώστε τα για υιοθεσία, ζω ένα μεγάλο έρωτα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: