ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Γ. Γιακουμάτος στη Σάσα Σταμάτη [1]


«Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά: είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε» 

«Κολλητική αρρώστια» χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος ανέπτυξε και μία... πρωτότυπη θεωρία

Ο γιατρός και πρώην υφυπουργός κυβερνήσεων της ΝΔ ισχυρίζεται στα Παραπολιτικά ότι «δεν έχει πρόβλημα» με την ομοφυλοφιλία και ότι «έχει πολλούς φίλους» ομοφυλόφιλους. Υποστηρίζει όμως ότι υπάρχουν δύο είδη ομοφυλοφιλίας, από τα οποία το ένα είναι «κολλητική αρρώστια».

«Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά: είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε», είπε, προσθέτοντας ότι στην συγγενή ομοφυλοφιλία «τα οιστρογόνα είναι περισσότερα από τα ανδρογόνα».

Ο Γ Γιακουμάτος «δεν έχει πρόβλημα» με αυτές τις περιπτώσεις, ανησυχεί όμως για την προβολή «επιτυχημένων ομοφυλοφιλικών παραδειγμάτων» στην τηλεόραση.

Και αυτό φαίνεται ότι δημιουργεί κίνδυνο να κολλήσει η νεολαία «επίκτητη» ομοφυλοφιλία: «Όταν το παιδί βλέπει πως ανεβαίνει, κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: